Sfaturi utile

Dacă vrei să reușești în viață, oprește-te din a trăi prin comparații sau a vedea cât de mult a mâncat capra vecinului

 

 

 

 

Cu toții avem momente în viață când ne simțim depășiți de toate problemele și nu puține sunt momentele când luăm decizii de moment, care ne pot afecta mult mai târziu. Specialiștii spun că nu trebuie să mai fugim de provocări, nu trebuie să cădem, ci să alegem mereu să ne ridicăm.

Succesul depinde de noi!

Sunt multe persoane care nu fac altceva decât se plâng de situația dezastruoasă în care se află. Sigur, nu e plăcut pentru nimeni, dar atunci când stai în fața televizorului și spui cât de nenorocită e viața ta, atunci se schimbă datele problemei. În plus, îți este și sufletul plin de rele, pentru că vecinul are și tu nu.

Dacă vrei să reușești în viață, oprește-te din a trăi prin comparații sau a vedea cât de mult a mâncat capra vecinului. O asemenea competiție nu-ți va face decât rău.

Loading...

Ridică-te! Alege să trăiești, nu să te stingi!

Uită odată pentru totdeauna de toate fricile și alege să iubești viața! Nu răni, pentru că întotdeauna roata se întoarce. Iartă și scoate ura din viața ta. Fii credincios, pentru că Dumnezeu îți dă răspuns la toate problemele vieții, cu condiția să i-o ceri. Muncește, nu te mai plânge că nu ai! Totul depinde doar de tine ca să trăiești așa cum îți dorești.

 

Sursă
Categorii