Credinta

Dacă ziua ti-a fost grea, odihnește-te! Dacă ziua ți-a fost frumoasă, mulțumește!

 

 

Dacă ziua ti-a fost grea, odihnește-te! Dacă ziua ți-a fost frumoasă, mulțumește!

 

 

Lui Dumnezeu nu trebuie niciodată numai să îi ceri ci să îi si mulţumeşti pentru ceea ce ai. Şi dacă totuşi ar fi un singur lucru pe care ai putea să îl ceri, acela ar fi un manual de instrucţiuni, pentru momentele în care uiţi că totul depinde de tine şi ai tot ce îţi trebuie la îndemână ca să reuşeşti.

De ce este bine să-i mulțumești lui Dumnezeu, în fiecare zi, pentru viața pe care o ai!
Tot ce se întâmplă cu viața noastră este voia lui Dumnezeu. Tocmai de aceea, nu trebuie să treacă vreo zi în care să nu îi mulțumim pentru tot. Iar El va ști să ne răsplăteacă…

Mulțumiți pentru oamenii pe care i-ați întâlnit. Se spune că nici o întâlnire cu un om nu e întâmplătoare, pentru că întotdeauna vom avea de învățat.

Loading...

Tot Domnului trebuie să-i aducem slavă pentru porțile pe care ni le deschide zi de zi, pentru faptul că ne călăuzește pașii, că ne arată cine suntem cu adevărat și ne deschide ochii.

Și nu în ultimul rând, tot lui Dumnezeu trebuie să-i mulțumim pentru faptul că ne lasă să iubim, că ne sădește mereu dragostea în suflet, că ne pictează iubirea în toate culorile, că ne arată că iubirea adevărată este una singură.

 
Categorii