Horoscop

De ce nativul din zodia Gemeni merită respect, iubire și înțelegere

 

 

 

 

Nativul Gemeni are tot timpul o vorbă bună pentru cei din jur, însă are și niște izbucniri pe care nu le poți suporta tot timpul. Iată câteva caracteristici ale acestei zodii.

 

Află cum e să conviețuiești cu o persoană născută în zodia Gemeni, la ce anume trebuie să fii atent pentru a nu o supăra și mai ales de ce merită respect.

Viata cu un nativ nascut in zodia Gemeni poate fi de-a dreptul palpitanta. Trebuie sa stii cateva lucruri inainte de a incepe o relatie cu o persoana nascuta in acest semn sau daca vrei sa te muti intr-o casa cu un Geaman.

FEMEIA GEMENI

Nu o intreba lucruri foarte personale, niciodata. Las-o pe ea sa iti spuna lucrurile care ii stau pe suflet. Gemenii se deschid foarte greu si nu sunt tot timpul sinceri.

Nu se simt bine cand sunt inconjurati de oameni extrem de curiosi, iar unele intrebari sunt de-a dreptul incomode pentru ei.

Nu ii cere sa faca ceva daca o poti face si tu. Femeia Gemeni nu suporta sa fie pusa la respect, sa i se indice ce anume sa faca.

Nu ii cere o solutie radicala si nu astepta sa ia decizii pentru casa. Femeia Gemeni, la fel ca si barbatul Gemeni, este foarte indecisa si prefera schimbarile continue in locul rutinei.

Nu o imbata cu apa rece. Femeia nascuta in acest semn va sti cand o pacalesti, cand nu esti sincer cu ea, cand ai ceva de ascuns.

Spune-i ca gateste bine chiar daca nu e asa. Se poate deprima foarte usor atunci cand i se spune ca nu face ceva bine. Sinceritatea nu functioneaza pentru zodia Gemeni.

BĂRBATUL GEMENI

Nu face glume pe seama lui chiar si atunci cand simti ca e singura cale prin care ii poti spune lucruri serioase. Geamanul nu suporta sa fie luat la bani marunti sub nicio culoare.

Ajuta-l atunci cand face curat prin casa ori are diferite sarcini de indeplinit. Geamanul apreciaza loialitatea, mana de ajutor intinsa de cei din jur caci se simte apreciat si respectat in acest mod.

Ofera-i atentie si fii afectuoasa cu el de fiecare data. Se poate bosumfla din motive care nici nu iti trec prin cap.

 

Sursa
Categorii