Credinta

De ce NU este bine să spunem: „mulțumesc din suflet”…

 

Sufletul nostru, materia noastra noesica, este cel care ne da puterea de a merge mai departe, de a trece peste piedici, de a evolua pe calea noastra proprie…tot el este cel care ne ofera capacitatea de a oferi si de a primi iubire, de a ne descatusa sentimentele si de a trai in armonie cu natura noastra interioara si exterioara.

Avem obligatia sa ne pastram sufletul curat, intact, fara de programe si fara de energii negative.

Nu multi oameni cunosc faptul ca putem fi deposedati de bucati din materia noastra noesica, fie din vina noastra, fie ca urmare a unor atacuri psihice. Cu totii cunoastem sau am auzit expresii de genul “…mi-am lasat sufletul in locul cutare…” sau “…mi-am lasat sufletul la acea carte pe care nu am putut-o cumpara…”, sau “…mi-am rupt din suflet ca sa fac cutare lucru…”. Sau expresia Multumesc din sulfet – nu mai spuneti asta.

Spuneti Multumesc cu recunostinta

Ei bine sa stiti ca nu gresiti… Atunci cand plecam dintr-un loc in care ne simtim foarte bine si am fi vrut sa mai ramanem acolo, ne lasam o bucata din sufletul nostru (ca energie) in acel loc; atunci cand am dori “din inima” sa cumparam de exemplu ceva si nu ne putem permite, este posibil sa lasam o bucata din energia noastra sufleteasca langa acel obiect; atunci cand facem un efort poate supraomenesc pentru a indeplini o actiune, este de asemenea posibil sa ne pierdem cantitati mai mult sau mai putin insemnate din sufletul nostru.

Iubim pe cineva si acea persoana ne paraseste… pierdem suflet; ne pierdem un prieten drag… pierdem suflet; nu ne indeplinim o anumita dorinta arzatoare… pierdem suflet… si lista ar putea continua.

Exista si fiinte care cunosc foarte bine toate aceste aspecte si lucreaza concentrat pentru a ne deposeda de materia noastra noesica pentru a ne lua puterea… acestia sunt asa numitii hoti de suflete – fiinte/entitati care au ajuns la cunoasterea puterii acestei materii divine si care profita de pe urma sufletelor semenilor lor.

Important nu este insa sa ne infricosam de faptul ca ne pierdem din suflet (caci pana la urma frica ne scade vibratia si atragem exact acel lucru de care ne e frica si reprezinta ea insasi o energie care ne poate ciurui sufletul), ci sa realizam ca avem puterea sa il aducem inapoi si sa il mentinem “la purtator”, in aceasta directie tehnicile si protectia sufletului, atentia constienta la fiecare gand si vorba este un factor foarte important…

 

 Sursa
Categorii