Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Decorațiuni din ghirlande. Iată cateva idei de amenajări pentru toate încăperile casei!

 

 

 

 

Atatea idei de decoratiuni pentru sarbatori, incat daca ar fi sa facem un clasament, nu prea stim pe care sa o declaram cea mai frumoasa, pentru ca frumoase si stralucitoare sunt toate, inclusiv cele de astazi. De aceea consideram ca cel mai bine ar fi le urmarim pe fiecare in parte, pentru a putea spune la final care dintre ele ne-a cucerit din punct de vedere estetic.

Am facut aceasta scurta introducere pentru a va dezvalui care este tema acestui articol. Tot despre idei de decoratiuni pentru sarbatorile de iarna vom vorbi in randurile urmatoare, mai ales ca cele mai multe dintre accesoriile din care se pot confectiona. le avem in casa.

Pastrate cu grija peste an si scoase la iveala in preajma sarbatorilor de iarna, globurile multicolore sau ghirlandele stralucitoare, pot pune in valoare orice colt al casei si asta deoarece numai in aceasta perioada le putem folosi fara restrictie.

Fara nici un dubiu, incaperea cu cele mai multe ornamente este sufrageria, si spunem asta pentru ca si noi facem la fel. In sufragerie asezam bradul, in sufragerie decoram masa si este lesne de inteles de ce. Pentru ca aici ne primim musafirii. Insa ceea ce vrem sa scoatem cu adevarat in evidenta este altceva.

Vrem sa scoatem in evidenta faptul ca putem pune in valoare si alte locuri din casa, precum ferestrele sau peretii cu arcade. Din acest motiv am pregatit mai jos o multime de idei de aranjamente, astfel incat sa evidentiem si bucataria dar si holul dintre camere, spre exemplu.

Oarecum uitat si fara sa-i acordam vreo importanta deosebita, tavanul se numara printre portiunile pe care le putem impodobi cu ghirlande curgatoare.

 

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

ornamente de iarnaornamente de iarnaornamente de iarnaornamente de iarna

 

 

Sursa: MagazinulDeCase.ro
Categorii