Remedii naturiste

Dieta cu banane. Popularitatea acestei dietei se datorează faptului că este uşor de ţinut, rapidă şi eficientă. Cântăreaţa Kumiko Mori a spus că a slăbit cu ajutorul ei aproape 10 kilograme în două săptămâni

 

 

 

 

Dieta a fost creată de farmacista Sumiko Watanabe, din Osaka, pentru soţul ei, Hitoshi Watanabe. Dieta a devenit extrem de populară după ce Hitoshi Watanabi a publicat-o în cartea sa “The morning banana diet.”

Popularitatea acestei dietei se datorează faptului că este uşor de ţinut, rapidă şi eficientă. Nu necesită un efort deosebit, ca de altfel, modificări specifice în obiceiurile alimentare. Succesul sau celebritatea dietei se datorează şi cântăreţei Kumiko Mori, care a spus că a slăbit cu ajutorul ei aproape 10 kilograme în două săptămâni.

 

Dieta cu banane de dimineaţă şi regulile sale

Dieta cu banane presupune ca în fiecare zi, la micul dejun, să se consume 1-2 banane de mărime medie şi 1 pahar cu apă la temperatura camerei. Apa cu banane este o combinaţie reuşită, deoarece ajută digestia şi hidratează organismul.

La prânz şi cină, nu există nici o restricţie. Se poate mânca ca de obicei, cu condiţia să urmaţi următorul principiu: să mâncaţi până vă simţiţi doar 80% sătui şi apoi să vă opriţi. Pentru a eficientiza slăbirea, este necesar să alegeţi la ambele mese alimente slabe în calorii.

La ora 15.00, vă puteţi răsfăţa cu o gustare dulce, însă şi în acest caz, este important să faceți alegeri sănătoase.
După ora 20.00, nu se mai mănâncă nimic. Nu sunt permise sucurile, băuturile alcoolice sau laptele. Singura băutură acceptată este apa la temperatura camerei. Dacă foamea persistă, se poate consuma o banană.

De asemenea, cei care au conceput dieta susţin că nu trebuie să mergeţi la culcare după miezul nopţii.

 

Sursa: Colectionarul
Categorii