Remedii naturiste

Dieta Indiană de 7 zile te ajută să ajungi în mod sănătos la greutatea mult visată!

 

 

 

 

Fiecare dintre noi știe cât de ușor este să pui în greutate, dar și cât de dificil este să scapi de aceste kilograme în plus. Cu această dietă poți da până la 8 kg jos într-o săptămână fără a-ți afecta sănătatea!

Printre beneficiile Dietei Indiene se numără: topirea grăsimii de pe abdomen, un boom de energie, detoxificarea și revigorarea întregului organism.

Ce presupune această dietă? Presupune menținerea unui regim de alimentație sănătos constând în cea mai mare parte din fructe și legume. Acestea pot fi gătite sub formă de salate, supe sau se pot consuma crude.

Pe parcursul săptămânii sunt absolut interzise cafeaua, ceaiul și alcool, deoarece aceste băuturi deshidratează. În schimb, este recomandat consumul a minim 2-3 litri de apă pe zi. O hidratare adecvată a întregului organism asigură ca metabolismul să devină mai rapid și odată cu acesta și grăsimile se vor arde mai repede.

Cum se ține Dieta Indiană?

În prima zi se consumă doar fructe. În a doua zi, sunt admise doar legumele. Încearcă să mănânci cât mai multe plante cu frunze verzi, bogate în calciu. A treia și a patra zi – ai voie să consumi atât fructe cât și legume, însă cu excepția cartofului. Atenție, în ziua a cincea poți să mănânci varză, brânză de vaci și roșii (doar până la 6 bucăți). La fel și în ziua a șasea, mai puțin roșii. În schimb, roșiile pot fi înlocuite cu alte legume la alegere. În ultima zi, ai voie sa bei sucuri de fructe și să introduci în alimentație orezul, de preferat brun sau negru, deoarece conține mai mulți anti-oxidanți.

Nota bene! A se evita fasolea – aceasta conține calorii în abundență. De asemenea, a nu se consuma sucuri de fructe în primele 6 zile ale dietei.

Mai mult, a nu se uita faptul că nici o dietă nu aduce vreun beneficiu fără exercițiu fizic, de aceea este imperativ faptul ca în fiecare zi a săptămânii să se execute minim 45 minute de mișcare.

Această dietă funcționează doar dacă este respectată întru totul pe toată durata.  După acest efort de doar o săptămână, nu uita – corpul tău se va simți ușor și revitalizat!

 

 

Sursa: secretelesanatatii.info
Categorii