Sarbatoarea Pastelui

Drob delicios din ficatei si piept de pui

 

 

 

 

Ingrediente:

1 piept de pui
500 gr ficat de pui
1 ceapa alba
1 legatura ceapa verde
1 legatura usturoi verde
4 oua fierte
6 oua crude
sare si piper
50 ml ulei

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie in fasii cam de 1 cm si se prejeste cateva min in putin ulei.Se sareaza si se pipareaza.

Ficateii de pui se spala si se scurg,apoi se prajesc si ei impreuna cu ceapa alba tocata marunt. se sareaza si se pipareaza dupa gust.

Loading...

Ceapa verde si usturoiul se taie marunt.Adaugam pieptul de pui,ficateii,3 oua crude,sare si piper daca mai este nevoie.

Se amesteca toate impreuna,se pune amestecul in forma de copt unsa cu putin ulei.eu am folosit o forma de ceramica.Asezam jumatate din amestec,cele 4 oua fierte si apoi restul de amestec iar deasupra mai punem 3 oua batute.

Se da la cuptor pana cand se rumeneste deasupra. Se lasa in forma sa se raceasca
Se scoate din forma cand este rece.

Pofta buna !

 

Sursa: la vera in bucatarie




Categorii