Credinta

Dumnezeu ascultă rugăciunile noastre chiar și atunci când nu găsim cuvinte să le rostim

 

 

 

 

Niciodată să nu uitați că atunci când ne-a făcut oameni, Dumnezeu a pus în noi și o sămânță din pasărea Phoenix. Putem întotdeauna să ne ridicăm de jos, să ne întindem aripile și să ne luăm zborul, așa răniți cum suntem.

In viata nu de puține ori ne prăbușim, cădem la pământ, suntem mototoliți și plini de praf, de răni, de durerea căzăturii. Și ajungem să ne simțim că și cum nu am fi buni de nimic, ca și cum am fi inutili și fără valoare, ca și cum viața nu mai are nimic să ne ofere și noi nu mai avem nimic de oferit ei.

Fii tare si curajoasa! Nu-ti fie frica. Nu te descuraja pentru ca lânga tine este tot timpul cineva, oriunde mergi.

Stie prin ce treci. Stie ca este greu. Stie durerea pe care o simte sufletul tau. Stie singuratatea de care se sperie inima ta. Speranta scade in intensitate. Credinta parca nici nu mai exista. Nu mai ai puterea de a vedea luminita de la capatul tunelului. Te simti ca si cum ai fi blocata si nu mai poti merge mai departe. Dar nu uita, Dumnezeu este mereu acolo. Chiar dacă acum nu ai puterea sau nu găsești cuvintele pentru a vorbi cu El, Dumnezeu stie prin ce treci…

In timp ce stai si te intrebi cate mai poti indura, el pune la punct detaliile pentru viitorul tau. Are un plan mai frumos decat iti poti imagina. Este pregatit sa iti ofere tot ce ai nevoie pentru a fi fericita. Dar trebuie sa intelegi ca vei primi toate aceste lucruri atunci cand vei fi pregatita, nu cand iti vei dori tu.

Mai ai putina rabdare. Ai incredere in el. Gaseste puterea in sufletul tau de a merge mai departe, de a depasi toata aceasta durere, de a face urmatorul pas catre lumina.

Aceasta perioada este trecatoare si este in viata ta cu un scop, pentru un motiv. Ai incredere in El si totul va fi bine.

 

Sursa
Categorii