Povesti de viata

Ea este femeia cu CEA MAI FRUMOASĂ FAŢĂ din lume! 13 milione de fani intră zilnic pe Instagram pentru a se uita la postările ei. Aşa arată tânăra pentru care se bat toate companiile de cosmetice! VIDEO!

 

 

 

 

Gigi Hadid este una dintre cele mai apreciate fotomodele din lume, gratie chipului sau angelic.Imagini pentru Gigi Hadid

Blonda si cu imensi ochi albastri, Gigi se bucura de contracte cu cele mai mari firme de produse cosmetice.

Gigi este vedeta si pe conturile de socializare, acolo unde imaginile postate de ea atrag milioane de aprecieri si comentarii.

Imagini pentru Gigi HadidImagini pentru Gigi Hadid
Cum a ajuns cel mai bun model din lume
La 21 de ani, Jelena Noura Hadid, adica Gigi Hadid, este pe culmile succesului, insa lucrul acesta nu este intamplator. S-a nascut intr-o familie de oameni instariti, care au ajutat-o sa isi faca intrarea in lumea showbizului.
Mama ei, Yolanda Foster, este fost model si vedeta de reality show, iar tatal ei, Mohamed Hadid a castigat din afaceri imobiliare peste o suta de milioane de dolari. Are propria companie, Hadid Design & Development Group, care se ocupa de constructia unor cladiri sau resedinte impresionante, printre care si Hotelurile Ritz Carlton. Sora ei, Bella, si fratele, Anwar, sunt tot modele.
Cu o astfel de familie, ai din start un avantaj. Gigi si-a inceput cariera de model inca de cand era… bebelus  La numai doi ani, a fost descoperita de designerul Paul Marciano, de la Guess, devenind astfel model pentru brandul Baby Guess. A luat o mica pauza de la modelling pentru a merge la scoala, insa nu a renuntat niciodata la visul ei – acela de a deveni un model faimos.
Foto: Yolanda Foster, mama lui Gigi Hadid, Gigi si sora ei, Bella

In 2011, a revenit in lumea modei, a reluat colaborarea cu Marciano si a aparut in trei campanii Guess. 2014 este anul in care incepe cu adevarat ascensiunea lui Gigi Hadid. A aparut pe copertele celor mai importante reviste de moda, a inceput sa defileze in cele mai importante show-uri si si-a facut primul ei iubit celebru – Cody Simpson. Nu a durat mult relatia lor, insa cu siguranta i-a crescut popularitatea.
2015 i-a adus o aparitie in celebrul calendar Pirelli, dar si o noua relatie, cu muzicianul Joe Jonas. Tot in 2015, Hadid si-a vazut visul cu ochii: a devenit model Victoria’s Secret, defiland in celebrul lor show anual, dupa ce initial fusese refuzata de trei ori.

Cel mai bun model al anului 2016

2016 este anul in care practic Gigi Hadid nu are concurenta – este peste tot! In reviste, online, la tv, pe podiumurile de moda. Toti designerii o vor in prezentarile lor, iar editorii revistelor glossy se “bat” sa o aiba pe coperte. La inceputul anului, Gigi a primit confirmarea ca este cea mai buna – a fost desemnata cel mai bun model al anului.

Imagini pentru Gigi HadidImagini pentru Gigi HadidImagini pentru Gigi Hadid

Imagine similară

 

Sursa: Actualitatea
Categorii