Povesti de viata

Emotionant! S-a născut surdă, dar când i-au pus aparat auditiv și și-a auzit pentru prima dată în viață pe mama spunându-i ,,Te iubesc”, reacția fetiței a făcut o lume întreagă să plângă! Video uluitor

 

 

 

 

Clipul de mai jos face furori pe rețelele sociale mai mulți prieteni ai mei au distribuit înregistrarea și în cele din urmă m-am uitat și eu. Mi-am dat imediat seama de ce toată lumea o iubește pe această micuță.

Numele ei este Charly, s-a născut surdă și, în scurtul clip de mai jos o aude pe mama ei spunându-i pentru prima dată în viața ei ,,te iubesc”. Poate că Charly este prea mică pentru a vorbi, dar expresia ei facială spune totul, și a făcut întregul internet să plângă sau să se înduioșeze.

Micuța s-a născut cu probleme de auz, părinții au devenit suspicioși atunci când au observat că nu răspundea la voci și zgomote, au dus-o imediat la doctor, iar rezultatele le-au confirmat temerile. Avea timpanul afectat și avea nevoie de aparat auditiv.

Când a auzit prima dată vocea mamei, Charly s-a emoționat atât de tare încât a început să plângă de fericire! Acest clip merită cu adevărat să fie văzut:

 

 

Sursa: Povestea Mea
Categorii