Inedit

Ești o persoană care plânge foarte des? Iată ce spun psihologii despre persoanele care plâng mult și des!

 

 

 

 

Cu toții știm că toți oamenii de pe pământ sunt unici și foarte diferiți! Unii avem un caracter mai puternic, alții sunt mai slabi, unii se pot ține în mâini în orice situație grea sau excepțională, iar alții sunt mai emotivi.

Iată ce spun psihologii despre plâns și despre persoanele emotive ce dau frâu liber lacrimilor foarte des!

Plânsul este foarte benefic pentru organism! Este sănătos pentru noi, este bun pentru că are mai multe proprietăți!

Loading...

Anume prin plâns ne putem descărca de energie negativă, emoții de la muncă sau din situații și relațiile cu oamenii dimprejurul nostru! Aceasta este cea mai eficientă modalitate prin care putem scăpa de stres!

Toate situațiile de îngrijorare, probleme, stres și multe alte clipe triste și nefericite în viața noastră se acumulează iar persoanele care nu pot plânge atât de des, nu pot descărca aceste emoții din corp și din creier!

Tensiunea negativă este eliberată, deasemenea prin intermediul plânsului! În lacrimi se conțin mai mulți hormoni care o dată ce ies din organismul nostru, starea emoțională este mult mai bună și în așa mod se poate scăpa de stres și de negativ.

Nu trebuie să ne fie frică să ne arătăm sentimentele și starea prin care trecem în acel moment! Lacrimile nu sunt o slăbiciune și nici o formă prin care vom arăta faptul că nu ne putem reține, ci o modalitate de a recrea organismul și de a-i permite să acumuleze noi forțe!

 

Sursa: secretelesanatatii
Categorii