Inedit

Semne că îngerul păzitor se află aproape de tine și te veghează!

 

 

 

 

Îngerii sunt asociați protecției și îndrumării divine, astfel că foarte mulți oameni menționează faptul că, la un moment dat, au simțit prezența unei astfel de entități, în preajma lor. Fiecare dintre noi primește la naștere un înger păzitor care ne veghează cât trăim. Această entitate, invizibilă cu ochii fizici, se află în permanentă lângă noi pentru a ne susține, păzi și călăuzi. Depinde doar de noi să intrăm în contact cu ea.

Iată opt semne care arată că ai început să comunici cu el.

1. Schimbare bruscă de temperatură

Loading...

Dacă simți o schimbare bruscă a temperaturii, îngerul păzitor este foarte aproape de tine. Îngerii păzitori călătoresc și există prin frecvența și vibrație iar prezența lor lângă tine poate schimba modul în care reacționează moleculele de aer și temperatura acestuia. Fii foarte atent, deoarece îngerul tău păzitor are să îți comunice ceva important.

2. Sentimentul unei prezențe

Dacă te simți că și cum ai fi urmărită, este adesea semn că o persoană dragă decedată te veghează. Atunci când simți o prezență în cameră este un semn clar că îngerii încearcă să te contacteze.

3. O aromă misterioasă

Un parfum pe care nu îl poți descrie este resimțit ori de câte ori îngerul păzitor se află în preajma ta.

4. Schimbarea luminii

Foarte mulți oameni spun că au văzut o modificare a intensității luminii, atunci când simțeau că cineva le este alături.

5. Voci angelice.

Se pare că acest semn vine la pachet cu mici sfaturi, pe care le auzi șoptite în ureche, cu o voce caldă și blândă.

6. Vise în care apar îngeri

Cel mai des ne întâlnim cu îngerii în vis, acolo este și locul în care ni se oferă sfaturi sau ne prevestesc viitorul.

7. Pene albe

Imagini pentru glowing wings

Penele, în special cele albe, sunt unul dintre cele mai puternice semne asociate cu prezența îngerului păzitor, mai ales dacă te afli într-o zona în care nu te-ai aștepta să vezi așa ceva. Îngerii lasă semne pentru a-ți reaminti că sunt mereu alături de tine.

8. Ciudățenii

De multe ori, îngerul păzitor poate face tot felul de giumbușlucuri pentru a-i arăta persoanei pe care o protejează, că este prezent.

 

Sursa: Secretele
Categorii