Povesti de viata

Fără respect, nu există dragoste. Fără comunicare, nu există relație. Fără iubire nu există motive să continui

 

 

 

 

Dragostea dintre doi oameni trece dincolo de emoții, dincolo de dorințe și plăceri. Dragostea înseamnă alegeri. Alegi să iubești pe cineva, uneori chiar mai mult decât pe tine. Alegi să fii cu el și nu cu alții. Alegi să construiești împreună și nu să distrugi. Alegi să fii de acolo decât de altundeva.

Alegerile te vor face să fii sau să nu fii fericită. Să ai o relație frumoasă sau una de umplutură. Să fii mândră de bărbatul tău sau nu. Alegerile transformă dragostea în momente de viață sau clipe de ură. Ceea ce alegi te reprezintă și îți determină viitorul, lumea ta și lumea lui, povestea ta și povestea voastră. Alegerile te fac fericit sau nefericit.

Dragostea este când vrei să mănânci o bucată de tort și te gândești dacă și celălalt a mâncat. Dragostea este când te afli la kilometri distanță și te gândești dacă ea sau el s-a acoperit cu plapuma înainte de somn.
Dragostea e dorința și alegerea să riști împreună, să trăiești împreună și binele și răul, să faci să fie cât mai puțin rău, să lupți pentru fericire, să o creezi prin ceea ce ești și ce demonstrezi.
Dragostea este încrederea că totul va fi bine și intenția să oferi această încredere.
Dragostea este lipsa dependenței, lipsa insistării, lipsa fricii că ai putea pierde. E delectarea de la prezența celuilalt, de la gândul că poți face fericit pe omul drag. Dragostea e o plăcere matură cu miros de nebunie.

Loading...

Dragostea este când oferi omului drag șansa să aleagă și el te alege pe tine.

 
Categorii