Povesti de viata

FEMEIA are 3 COPII, i-a NĂSCUT PE TOȚI, i-a FĂCUT cu SOȚUL ei, dar la ANALIZE a aflat că NU EA E MAMA lor: ,,Am în mine PROPRIA MEA…”. Un caz unic în lume. Nimeni nu credea că e posibil așa ceva

 

 

 

 

Cazul Lydiei Fairchild a făcut furori în lumea medicală. Motivul este unul care, la prima vedere nu pare a avea logică: e mama propriilor copii, dar în același timp NU ESTE. Iată cum a fost posibil așa ceva.

Lydia Fairchild s-a despărțit de soțul său după ce au avut un copil împreună, și totuși, apoi au mai conceput doi copii. Ea avea 22 de ani atunci când a avut primul copil împreună cu Jamie Townsend. Un an mai târziu cei doi vor mai avea un copil, și peste un an ea va fi din nou însărcinată, deși cei doi s-au despărțit iar. Femeia nu avea o slujbă stabilă, așa că a fost nevoită să aplice pentru ajutor social.

Dar lumea ei se va da peste cap atunci când va fi nevoită să facă teste de paternitate, care testează din oficiu și mama, la cererea autorităților. Acesta au dovedit că deși Jamie era tatăl, ea nu era mama copiilor săi. Testul ADN arăta că între ea și copiii ei nu exista nicio potrivire genetică!

La 2.500 de mile depărtare, Karen Keegan, o profesoară de 52 de ani, pățea același lucru: conform testelor ADN, copiii ei nu erau ai ei! În acest al doilea caz medicii au cerut ajutorul unui coleg mai în vârstă care a sugerat că ar putea fi un caz de CHIMERA.

O persoană cu CHIMERA este cineva care are două identități genetice complet diferite în același timp, două seturi de ADN! Se crede că o chimera se formează atunci când două ovule fertilizate fuzionează și devin unul singur, acest lucru petrecându-se foarte devreme în dezvoltarea lor.

După ce povestea lui Karen a ajuns în ziare, cele două s-au întâlnit și au înțeles că li se întâmplă același lucru. După analize amănunțite ele au putut dovedi în instanță că sunt mamele propriilor copii. Dar cazurile lor au devenit celebre. Oare câte astfel de persoane au Chimera, dar nu vor afla niciodată acest lucru?

 

Sursa:  Virale.ro
Categorii