Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Fenomen neobișnuit. Locul unde mașinile au fost îngropate în grindină de 1,5 metri! Când au ajuns la fața locului, pompierii s-au înspăimântat…

 

 

 

 

Mai multe persoane au fost rănite, iar o serie de locuințe și mașini afectate de o ploaie cu grindină, care a avut loc, săptămâna trecută, într-o provincie din centrul Argentinei.

Imagini făcute publice de Organizația Mondială de Meteorologie arată mașini blocate în bucăți de gheață care ajung la 1,5 metri.

O ploaie cu grindină a afectat grav, joia trecută, provincia Cordoba, din centrul Argentinei, cauzând închiderea multor drumuri și blocarea în trafic a autoturismelor, scrie publicația britanică The Independent.

Loading...

În imaginile făcute publice de Organizația Mondială de Meteorologie pot fi văzuți pompieri care încearcă să ajute șoferii blocați în mașini, din cauza grindinei care depășește 1,5 metri.

Potrivit presei locale, în unele locuri, grindina a avut dimensiunea unei mingi de tenis, ceea ce a determinat autoritățile să evacueze mai multe familii. Totodată, ca urmare a acestui fenomen meteorologic, mai multe case, mașini și copaci au fost avariate.

O femeie a avut nevoie de intervenția echipajelor de salvare, după ce a rămas blocată pe un drum, în timp ce se afla pe motocicletă. Totodată, ea a prezentat semnale de hipotermie.

Într-o altă intervenție, care a ținut aproximativ două ore, pompierii au încercat să elibereze o mașină și o dubiță, blocate pe un drum.

Potrivit șefului pompierilor, Marin Bustos, meteorologii emiseseră o alertă de furtună, însă au fost luați prin surprindere de cantitatea mare de grindină.

 

Imagine similară

 

Sursa:  DailyNews
Categorii