Remedii naturiste

Frunzele și rădăcina de hrean sunt un medicament excelent. Rețete care vor înlocui farmacia, pe care ar trebui să le folosești în mod frecvent pentru diverse boli

 

 

Frunzele și rădăcina de hrean sunt un medicament excelent. Rețete care vor înlocui farmacia, pe care ar trebui să le folosești în mod frecvent pentru diverse boli

 

 

Vreau să vă povestesc în detaliu despre o plantă care vindecă mai mult de treizeci de boli și se numește hrean. În zonele rurale, se găsește în fiecare grădină de legume.
Hreanul se servește de obicei crud ca condiment pentru diferite feluri de mâncare, dar poate fi folosit atât fiert cât și uscat.
Înainte de uscare, rădăcinile sunt spălate bine, apoi răzuite, iar după aceea sunt uscate într-un cuptor, încălzite mai întâi la 45 de grade C și apoi la o temperatură de 60 de grade C.
Timpul de uscare este de 5-6 ore.

Puteți usca hreanul într-o sacoșă de in pe calorifere. Îl usucați în acest fel nu mai mult de o zi.
Dacă păstrați hreanul pe calorifere mai mult timp, acesta își pierde amărăciunea. Hreanul uscat se păstrează într-un recipient etanș.
Această plantă este utilizată în tratamentul otitei medii, durerilor de dinți, giardiozei, hipertensiunii, bolilor cardiovasculare, osteocondrozei, coxartrozei.
Și, de asemenea, pentru bolile tractului gastro-intestinal, răcelile, otrăvirea cu monoxid de carbon, pentru vindecarea arsurilor, precum și pentru epuizarea fizică și mentală.

Chiar și inhalând mirosul de hrean, se poate simți cum trece prin corp, curățând bronhiile de flegmă și mucus, eliminând astfel tusea și răcelile.
Dacă este necesară o cantitate mare de hrean pentru a prepara medicamentul, acesta trebuie trecut printr-o mașină de tocat carne.
În ​​timpul acestui proces, ca hreanul să nu irite ochii, se pune o pungă de plastic pe mașina de tocat carne și se fixează cu o bandă elastică.

Hreanul ras este recomandat pentru tratamentul gastritei cu aciditate scăzutăÎmbunătățește secreția de acid clorhidric și favorizează recuperarea mai rapidă.

Este necesar să turnați un pahar de hrean ras cu 3 litri de apă fiartă la temperatura camerei, lăsați 3 zile, strecurați și beți infuzia câte un pahar dimineața pe stomacul gol.
Odată cu depunerea sărurilor, se recomandă tratarea cu frunze de hrean. Dimineața, rupeți frunza și puneți-o pe pervaz.
Seara, ungeți locul rănit cu ulei de floarea soarelui, atașați o frunză de hrean care a fost ruptă în avans și legați-o deasupra.
Va arde, dar trebuie să înduri cât poți. Apoi scoateți foaia și puneți-o pe masă. A doua zi veți vedea cât s-a strâns pe ea. Repetați procedura până când starea se îmbunătățește.

Pentru cei care suferă de ciroză hepatică, vă sfătuiesc să țineți 5 zile într-un loc întunecat, 0,5 litri de vodcă de înaltă calitate cu 5 frunze de hrean, apoi să luați 1 linguriță de 3 ori pe zi până când starea se ameliorează.

Îmbunătățește digestia sucul stors din rădăcinile proaspete de hrean. Se diluează cu apă în proporție de 1:10 și se bea 1/2 cană înainte de mese.

Puteți pur și simplu să întindeți hrean ras pe pâine cu un strat subțire și să mâncați cu supe, borș și orice alte feluri de mâncare. Hreanul este un diuretic excelent.
Consumându-l constant, veți scăpa de orice inflamație a vezicii urinare, precum și vă veți salva de gripa.
Hreanul ajută la angina pectorală. Este necesar să amestecați 1 kg de miere și hrean trecut printr-o mașină de tocat carne, lămâie trecută prin mașina de tocat fără semințe, amestecați totul din nou bine și lăsați la infuzat pentru o zi.
Luați amestecul zilnic dimineața pe stomacul câte de 2 lingurițe cu o oră înainte de mese.

În plus, utilizarea acestui amestec va elimina vasele de sânge pline de colesterolva netezi ridurile de pe față și va elimina acneea.
Adăugați un pahar de miere lichidă, amestecați din nou bine, puneți amestecul într-un borcan de sticlă.
Închideți-l bine cu un capac și păstrați-l pe raftul inferior al frigiderului. Luați medicamentul zilnic câte 1-2 lingurițe. De 3 ori pe zi cu 1 oră înainte sau 2 ore după mese.
Cursul tratamentului este de 1,5-2 luni, dar deja în a doua săptămână de administrare a medicamentelor descrise mai sus, veți simți o îmbunătățire semnificativă.

Această plantă este utilizată în tratamentul otitei medii,  durerii de dinți, giardiozei, hipertensiunii, bolilor cardiovasculare, osteocondrozei, coxartrozei, bolilor tractului gastro-intestinal, răcelilor, intoxicației cu monoxid de carbon, pentru vindecarea arsurilor, precum și pentru epuizarea fizică și mentală .

Această plantă ajută doar la tratamentul bolilor descrise mai sus. Chiar și inhalând mirosul de hrean, se poate simți cum trece prin corp, curățând bronhiile de flegmă și mucus, eliminând astfel tusea și răcelile.

Dacă folosiți o cantitate mai mare de hrean pentru a prepara medicamentul, acesta trebuie trecut printr-o mașină de tocat carne, astfel încât în ​​timpul acestui proces, phytoncides de hrean să nu irite ochii, puneți o pungă de plastic pe mașina de tocat carne și fixați-o cu o bandă elastică.

Hreanul ras este recomandat pentru tratamentul gastritei cu aciditate scăzută.  Îmbunătățește secreția de acid clorhidric și favorizează recuperarea mai rapidă. Este necesar să amestecați un pahar de hrean ras cu 3 litri de apă fiartă la temperatura camerei, lăsați 3 zile, strecurați și beți infuzia câte un pahar dimineața pe stomacul gol.

Pentru răni se recomandă tratarea cu frunze de hrean.  Dimineața, rupeți foaia și puneți-o pe pervaz. Seara, ungeți locul rănit cu ulei de floarea-soarelui, atașați o frunză de hrean care a fost ruptă în avans și legați-o deasupra. Va arde, dar trebuie să înduri cât poți. Apoi scoateți frunza. Repetați procedura până când starea se îmbunătățește.

Pentru cei care suferă de ciroză hepatică, preparați un o tinctură care se ține timp de 5 zile într-un loc întunecat. Aveți nevoie de 0,5 litri de alcool de înaltă calitate și 5 frunze de hrean, Luați 1 linguriță de tinctură de 3 ori pe zi până când starea se ameliorează.

Sucul stors din rădăcinile proaspete de hrean îmbunătățește digestia.  Se diluează cu apă în proporție de 1:10 și se bea 1/2 cană înainte de mese. Puteți pur și simplu să întindeți hrean ras pe pâine cu un strat subțire și să mâncați cu supe, borș și orice alte feluri de mâncare. Hreanul este un diuretic excelent. Consumându-l în mod constant, veți scăpa de orice inflamație a vezicii urinare.

Hreanul ajută la angina pectorală.  Este necesar să amestecați 1 kg de miere și hrean trecut printr-o mașină de tocat carne, adăugați 1 kg de lămâi trecute printr-o mașină de tocat carne împreună cu coaja, dar fără semințe, amestecați totul din nou bine și lăsați la infuzat pentru o zi .

Luați amestecul zilnic dimineața pe stomacul gol câte 2 lingurițe cu o oră înainte de mese.  După ce termini tot tratamentul, vei scăpa de angină pectorală pentru totdeauna. În plus, utilizarea acestui amestec va elimina vasele de sânge de colesterol, va netezi ridurile de pe față, va elimina acneea.

Și aceasta este o rețetă pentru hipertensiune, am experimentat-o. Foarte eficientă. Este necesar să amestecați un pahar de suc de morcov proaspăt stors și infuzie de hrean (rădăcina rasă a plantei se ține într-un pahar cu apă timp de 36 de ore), adăugați un pahar de miere, amestecați din nou bine , așezați amestecul într-un borcan de sticlă, închideți-l bine cu un capac și puneți-l pentru depozitare pe raftul inferior al frigiderului. Luați medicamentul zilnic câte 1-2 lingurițe. De 3 ori pe zi cu 1 oră înainte sau 2 ore după mese. Cursul tratamentului este de 1,5-2 luni, dar deja în a doua săptămână de administrare a medicamentelor descrise mai sus, veți simți o îmbunătățire semnificativă.

Credeți în proprietățile vindecătoare ale hreanului și fiți sănătoși!

 

Sursa
Categorii