Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou Teste

Fulgul de nea care-ti spune de ce esti o raritare printre pamanteni

 

 

 

1. Esti unic pentru ca esti intelept

Intelepciunea te face diferit fata de cei din jur si, pentru ca ai descifrat multe din secretele vietii, esti tacut si linistit. Te bucuri de simplul fapt ca ti-a fost dat sa traiesti. Esti o raritate pentru ca apreciezi lucrurile simple pe care ti le ofera fiecare zi.

2. Esti unic pentru ca esti liber!

Loading...

Te lasi purtat de val, te incanta necunoscutul, dar nu te lasi condus de reguli si asteptari. Faci ce simti ca e corect si tii foarte mult la libertatea ta. Esti o raritate printre pamanteni pentru ca nu te deranjeaza daca te judeca lumea.

3. Esti unic pentru ca ai curaj!

Ai drumul tau pe care-l urmezi chiar daca altii te imbrancesc. Nu alegi metoda clasica doar pentru a-i multumi pe ceilalti. Esti indraznet si iti plac provocarile; zbori singur pentru ca asa-ti place. Esti o raritate pentru ca esti neinfricat si nimeni nu te intimideaza!

4. Esti unic pentru ca esti inteligent!

Esti cel mai complex fulg dintre toti.  Complexitatea fulgului ales se aseamana mintii tale. Esti capabil sa asimilezi o multime de informatii, toate deodata. Observi, de asemenea, anumite tipare acolo unde altii nu vad nimic deosebit! Esti o raritate pentru ca ai abilitatea de a gandi fara limite si prejudecati!

5. Esti unic pentru ca esti curios!

Spre deosebire de restul oamenilor, tu esti cu adevarat interesat si deschis catre lumea care te inconjoara. Nu judeci fara sa cunosti faptele si esti incantat sa pasesti in afara zonei de confort pentru a incerca ceva nou. Crezi, mai degraba, ca viata este o calatorie decat o destinatie. Esti o raritate datorita abilitatii tale de a asimila in acelesi timp o multime de lucruri fara sa te simti coplesit!

6. Esti unic pentru ca esti rabdator

Esti capabil sa savurezi fiecare moment al vietii si nu te deranjeaza sa astepti ca in calea ta sa rasara in sfarsit ceva bun. Asteptarea te face sa fii mai bun. Esti o raritate pentru ca esti capabil sa te dai cu un pas inapoi pentru a vedea imaginea de ansamblu!

 

Sursa: bucurestifm.ro
Categorii