Sfaturi utile

12 semne că partenerul tău este îndrăgostit nebunește de tine

 

 

12 semne că partenerul tău este îndrăgostit nebunește de tine

Adevărata iubire nu este doar simțită, este vizibilă și cu ochiul liber. Dar dacă ești unul dintre acei oameni care caută dovezi în fiecare situație și preferă faptele, nu deducțiile, pregătește-ți ochii și fii atent la următoarele semne.

Noi am analizat mai multe cupluri îndrăgostite și am venit cu o listă de lucruri care indică faptul că partenerul tău te iubește mult.

1. Își împarte mâncarea cu tine

12 Signs That Your Partner Is Madly In Love With You

Dacă vă amintiți de Joey din „Friends”, un serial popular din anii 90, el nu și-a împărțit niciodată mâncarea cu nimeni. Chiar dacă această persoană era o fată pe care o plăcea cu adevărat și cu care a avut o întâlnire. De fapt, el chiar a făcut contrariul – nu a ratat șansa de a mânca și porția fetei odată ce ea a plecat la toaletă.

Sunt mulți oameni care urăsc atunci când cineva ia o mușcătură din mâncarea lor, mai ales fără să întrebe mai întâi. Mulți bărbați se simt, de asemenea, ciudat când vine vorba de hrănirea romantică reciprocă cu o lingură sau cu o furculiță. De aceea, a-ți vedea partenerul împărțindu-și mâncarea cu tine, oferindu-ți să guști și faptul că nu-l deranjează că mănânci din farfuria lui într-un loc public sau acasă, este un semn de afecțiune.

2. Îți lasă mesaje vocale

12 Signs That Your Partner Is Madly In Love With You

Comunicarea online cu persoana iubită necesită adesea cea mai mare parte a timpului nostru. Este o alternativă bună pentru cei care nu pot fi împreună cât doresc, dar care simt nevoia să rămână conectați.

Cu toate acestea, cuvintele simple pe un ecran nu redau același sens, căldura și intonația dorite. Ele sunt adesea mai reci. O alternativă mai bună sunt mesajele vocale. Ele ating și fac conversațiile la distanță mult mai frumoase.

Data viitoare când asculți un mesaj vocal pe care ți l-a trimis partenerul tău, amintește-ți că i-a luat timp și efort pentru a-l înregistra, uneori trebuind să găsească un loc liniștit pentru că te iubește.

3. Își lasă telefonul nesupravegheat

Apropo de telefoane, unii oameni își păzesc telefoanele, ca și cum ar fi niște vulturi, peste prada lor. Folosesc toate mijloacele de protecție, cum ar fi parolele și amprentele digitale și nu își lasă niciodată telefoanele sau tabletele nesupravegheate. Când sunteți acasă, însoțit de partenerul dvs., acest comportament pare ciudat și ar putea să-l facă să se întrebe de ce sunteți atât de protectoare. De obicei, înseamnă că persoana are ceva de ascuns și acest lucru nu este o bază bună pentru o relație bazată pe încredere.

Nimeni nu spune că partenerul dvs. ar trebui să vă ofere toate parolele pentru toate profilurile rețelelor sociale, deoarece toți avem dreptul la confidențialitate. Dar dacă persoana se comportă natural în jurul tău și dă semne de încredere și sinceritate în intențiile sale, asta nu înseamnă altceva decât iubirea adevărată.

4. Este pregătit să încerce lucruri noi

Când doi oameni se întâlnesc, ambii își arată preferințele și antipatiile. Cu cât îmbătrânim, cu atât ne este mai greu să spunem „da” la ceva nou, mai ales când vine vorba de hobby-uri și moduri de a petrece timpul.

Un partener care te iubește enorm dorește să afle mai multe despre personalitatea ta, va încerca cu siguranță să participe la activitățile tale. A fi implicat în diverse activități și a face lucruri împreună, fie că este vorba de cursuri de gătit sau călărie, strânge legăturile dintre voi și vă scoate la iveală calitățile ascunse.

Acestea fiind spuse, nu te aștepta cam partenerul tău să te ajute în timp ce te machiezi sau partenera să îți țină șurubelnița în timp ce repari mașina în garaj, dar ce-ar fi să găsiți ceva interesant de făcut împreună?

5. Îți lasă bilețele minunate și mici cadouri surpriză peste tot

Gesturile mărețe făcute cu ocazia aniversărilor și a sărbătorilor sunt un lucru normal. Cei mai mulți dintre noi le facem, cumpărăm cadouri și le dăruim persoanei iubite. Dar micile acte de bunătate și gesturile neașteptate sunt cele care au cea mai mare valoare și îți luminează ziua.

Micile bilețele cu „Te iubesc” ascunse în buzunarul hainei tale, mesaje amuzante mâzgălite pe o oglindă de baie cu pastă de dinți, ultima bucată din ciocolata ta preferată pe care ți-a păstrat-o ție, exemplele sunt nesfârșite. Iar principala semnificație pe care o conferă astfel de lucruri este – „Te iubesc, te prețuiesc și vreau să știi asta în fiecare zi”.

6. Își schimbă obiceiurile

Vechile obiceiuri mor greu, știm asta. Știm, de asemenea, că nimeni nu ar trebui să se aștepte ca partenerul să-și schimbe personalitatea complet pentru a rămâne într-o relație productivă. Relațiile sunt despre doi oameni care sunt așa cum sunt, dar încearcă să fie cea mai bună versiune a lor pentru ei însuși și pentru partener.

Să presupunem că ești precum o pasăre nocturnă, te întorci târziu acasă de la muncă și partenerul tău încearcă să-și schimbe puțin programul de culcare pentru a împărtăși cu tine câteva momente de alint și tandrețe, atunci ai noroc, te iubește cu adevărat.

Sau imaginați-vă o situație când el este total organizat, iar tu… ei bine, nu ești la fel de organizată ca el.
Dacă cerceii, hainele și rujurile împrăștiate peste tot erau ceva destul de obișnuit pentru viața ta singuratică, ai încerca să devii mai organizată, punând lucrurile la locul lor pentru el? Dacă da, atunci are noroc. Despre asta e vorba în iubire…

7. Rămâne alături de tine chiar și în momentele în care ești dificilă

Uneori faceți lucrurile în mod diferit și oricât de mult ați încerca să vă înțelegeți unul pe celălalt în anumite privințe, nu reușiți să înțelegeți sau să acceptați.

Pentru bărbați, asta ar însemna cumpărăturile interminabile ale femeilor. Nu mulți bărbați sunt dornici să-și însoțească doamnele la cumpărături care pot dura ore în șir. Dar dacă bărbatul tău își dorește să cheltuiască timp și bani pe haine și accesorii pentru tine, este cu adevărat îndrăgostit de tine. Cu atât mai mult dacă participă activ la procesul de alegere și probare, oferindu-și sfaturile și părerea lui.

Pentru femei, poate fi orice eveniment sportiv, în special meciurile de fotbal. Viața acasă poate părea că a fost oprită pe perioada campionatelor sau a vreunui meci important, dar puteți alege să vă implicați. Roagă-l să-ți explice de ce îi place atât de mult. Interesul sincer și dorința de a te uita împreună cu el la emisiuni sau meciuri care îi plac, nu va rămâne neapreciat.

8. Optează pentru conversație, nu pentru tăcere

12 Signs That Your Partner Is Madly In Love With You

Cu toții visăm la acea persoană cu care putem păstra tăcerea și cu care ne putem înțelege din priviri.

Cu toate acestea, atunci când vine o perioadă furtunoasă și există o situație sau o problemă de discutat, conversația atentă este cheia. Persoana căreia îi pasă cu adevărat de relația și armonia dintre voi doi va alege întotdeauna onestitatea și dialogul, spre deosebire de suprimarea discuțiilor. Cu cât poți învăța mai bine să vorbești despre probleme, cu atât va fi mai ușor drumul tău înainte. Iubirea este și despre înțelegere.

9. Este mândru că este alături de tine

Este OK să vă păstrați relația privată la început, când încă nu este nimic cert, sau dacă doriți să vă bucurați în secret de romantism. Dar după ce a trecut o perioadă considerabilă de timp de când ați început să vă întâlniți, iar unul dintre voi este încă rușinat să se arate cu dvs. în locuri publice- asta nu e prea grozav.

A vedea că partenerul tău este mândru că este alături de tine este minunat. Sunt pregătiți să vă prezinte prietenilor, familiei și colegilor. Le vorbește mult despre tine, apreciază micii tăi pași spre obiectivul stabilit și sărbătorește marile tale victorii. Își schimbă starea relației pe rețelele sociale, sunt mai mult decât fericiți să posteze fotografii cu tine și nu încetează niciodată să te țină de mână când întâlnesc pe cineva.

10. Nu se îndepărtează de tine când ai cea mai mare nevoie de el

Viața nu este doar soare și curcubee, de fapt, este plină și de momente destul de urâte. Boala se poate întâmpla oricăruia dintre noi și de obicei este imprevizibilă. Din păcate boala este o șansă bună să aflați cu cine sunteți de fapt împreună.

Dacă partenerul tău poate fi ușor speriat de aspectul tău nu atât de frumos, de febra ridicată, de slăbiciune, de neputință, atunci poate că nu este sufletul tău pereche. Dacă aleargă cu nerăbdare să cumpere portocale („O sursă bună de vitamina C!”), dacă îți face ceai, dacă îți aduce termometrul și se bucură când îți scade febra, dacă se uită la serialul preferat alături de tine („O, nu din nou… Ah, OK, hai să ne uităm „) – ai găsit persoana potrivită.

11. Ascultă sfatul tău

Pe de o parte, femeile caută un bărbat puternic care să poată lua decizii, dar care să asculte și sfaturile lor.

Deci, dacă ai găsit o persoană care îți ascultă sfaturile, care îți prețuiește opiniile și vrea să audă ceea ce ai de spus, lipește-te de ea și nu-i mai da drumul. Pentru că te iubește enorm.

12. Există o mulțime de atingeri și chiar mușcături care dovedesc că partenerul tău este îndrăgostit nebunește de tine

S-a dovedit științific că nu numai atingerea, ci și micile mușcături sunt o dovadă a faptului că cineva este foarte îndrăgostit de tine. S-ar putea să fie cazul, desigur, ca cineva de care ești îndrăgostit să fie o persoană rezervată și să nu îndrăgească prea mult „alintăturile”. Dar dacă partenerul tău se străduiește întotdeauna să te sărute, să te atingă, să te gâdile, să te mângâie și chiar să te muște, este cu siguranță un semn al unei relații calde și profunde.

Dorința de a mușca pe cineva pe care îl iubești se explică deoarece creierul tău percepe partenerul ca fiind atât de drăguț încât îți vine să-l “mânânci.”

Împărtășiți-ne poveștile personale despre când și cum ați simțit prima dată că partenerul dvs. vă iubește și la ce anume a renunțat pentru dvs.

Cum se comportă un bărbat îndrăgostit? - 15 semne care arată că bărbatul te iubește cu adevărat - Familist.ro
Categorii