Horoscop

Horoscop dragoste și bani. Planuri de căsătorie, în perioada următoare, pentru o zodie

 

 

 

 

Succes imens pentru una dintre zodii, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. Astrele întrevăd cereri în căsătorie în perioada următoare, emoții, fericire, dar si câștiguri materiale pentru unele zodii. Vezi ce-ți rezervă horoscopul în dragoste și bani, pentru zodia ta!

Berbec

Negocieri importante: posibil sa vi se acorde incredere si o data cu ea si fondurile necesare unui proiect in care sunteti implicati pe de-a-ntregul. Veti observa poate in urma unei discutii asemanari cu o situatie dificila prin care ati trecut si voi candva.

Taur

Se va gasi locul si momentul potrivite sa aveti o discutie lamuritoare si veti socoti apoi ce mai faceti cu relatia respectiva. Este o perioada in care apar acele oferte profesionale sau de afaceri la care visati de mult si pentru care v-ati straduit in ultimul timp.

Gemeni

Incep sa apara bani dintr-o activitate desfasurata in afara programului sau de pe urma vreunei pasiuni. Oricum, se dovedeste a fi o perioada mai incarcata pentru voi: veti avea mai putin timp la dispozitie pentru cei dragi.

Rac

Aproape totul pare sa se invarta in jurul copiilor sau al nepotilor; este o perioada favorabila doamnelor ce doresc sa devina mamici. O surpriza din partea fiinteit iubite sau a cuiva care vrea sa va cucereasca: o invitatie sa iesiti la un club ori la un spectacol.

Leu

O relatie sentimentala se poate indrepta spre casatorie, ganditi poate ca a sosit momentul sa va intemeiati o familie. Intalnire de suflet: ar putea trece pe la voi un veche prieten ce are sa va ceara un sfat ori simte nevoia de incurajare.

Fecioara

Noutati pe banda rulanta astazi pentru voi; pareti insa pregatiti sa luati decizii la minut fara emotii sau pareri de rau. Urmeaza o perioada excelenta pentru scolari si elevi; eventuale goluri anterioare in cunostinte pot fi umplute cu usurinta acum.

Balanta

Posibil sa gasiti acum lucruri frumoase si de valoare la preturi convenabile, rezolvati problema tinutei pentru o ceremonie sau petrecere. Nu sunt doar cheltuieli, ci ar puta foarte bine sa apara si banii care vi s-au promis in urma unor demersuri ale voastre.

Scorpion

Zile speciale pentru voi: multi isi aduc aminte ca au sa va transmita ceva, sa va dea un raspuns ori poate sa va faca o invitatie. Cineva care cam disparuse din peisaj apare acum cu ganduri de impacare si poate chiar cu o hotarare legata de logodna, de casatorie.

Sagetator

Se pare ca s-a acumulat pe neobservate oboseala; ar trebui sa faceti niste pauze consistente ca sa va puteti pastra apoi concentrarea. Este pentru voi vremea unor analize si concluzii realiste ce vor fi urmate cu siguranta de decizii curajoase.

Capricorn

Momentul unor alegeri importante, ganditi poate sa va concentrati asupra acelor proiecte care au cele mai mari sanse de succes. Zile norocoase pentru voi: vi se arata mai mult decat simpatie si este posibil sa primiti un sprijin concret, un sfat binevoitor.

Varsator

Ar putea fi un moment de glorie pentru voi; oricum, par sa nu scape neobservate niciun gest si nicio afirmatie. Ar fi momentul optim pentru o discutie in biroul sefului legata de perspectivele voastre in cadrul organizatiei sau al firmei.

Pesti

Va hotarati poate sa lasati deoparte niste planuri anterioare pentru acest sfarsit de saptamana si sa va hotarati sa il petreceti intr-un peisaj de vis ori intr-un loc ce ofera istorie, arta, spectacole. Se face lumina in gandurile voastre, puneti cap la cap lucruri aflate anterior.

 

Sursa: Sufletul Romaniei
Categorii