Horoscop

Horoscop noiembrie. Unele zodii vor avea parte de un final de an neașteptat

 

 

Dani Oțil iubește din nou?!  Cine e femeia care i-a furat inima prezentatorului TV

 

 

Mai sunt două luni până când anul se va încheia. Astrele nu au luat vacanța și ne-au rezervat un final de an interesant. Îți prezentăm horoscop noiembrie, pentru toate zodiile:

Soarele, energia, își va schimba sectorul de acțiune începând cu 22 noiembrie, atunci când va poposi în zodia Săgetător, iar Venus, planeta iubirii, a armoniei și Micul Benefic, va retrograda prin semnul Balanță până pe data de 16 noiembrie, moment în care-și va relua mersul direct.

Pe de altă parte, Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, va tranzita semnul Săgetător până pe 17 noiembrie, moment în care va intra în retrogradare. Marte, planeta acțiunii și a războiului, își va continua tranzitul prin Vărsător până în data de 16 noiembrie, moment în care va intra în zodia Pești.

Loading...

Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, intră în zodia Săgetător începând din data de 8 noiembrie, iar Uranus, planeta marilor schimbări, va retrograda din data de 6 noiembrie în zodia Berbec.

După cum se observă, luna noiembrie este încărcată de aspecte puternice și tranzite impactante, inclusiv de retrogradări.

Ca o notă generală, vom începe să fim mai deschiși la provocări și noutăți, la călătorii, ne vom baza pe forța interioară și ne vom lăsa duși de val și de dorință către noi relații.

Horoscop noiembrie. Zodia Berbec

Muncă, bani și carieră: E o luna în care ești invitat să schimbi strategiile, atât în privința administrării bugetului cât și în privința unor investiții, credite, asocieri. În orice caz, e necesar să închei niște capitole legate de datorii, taxe și impozite și să creezi loc pentru un drum mai curat și mai psrosper.

În a două parte a lunii, nu e cazul să faci investiții mari sau să iei decizii financiare importante, întrucât îți pot scapă din vedere detalii semnificative și poți face erori de judecată și alegere.

În ce privește muncă, serviciul, atmosfera în echipa de lucru, evita să promiți mai mult decât vrei și poți. De asemenea, atenție la pornirile superioare și arogante care pot destabiliza armonia.

Horoscop noiembrie. Zodia Taur

Poți să dizolvi inhibiții, frici, poți să reevaluezi unele dorințe în ce privește viață intimă și să le schimbi/înlocuiești cu altele mai actuale. Nu e exclus că unii Tauri să experimenteze derapaje, dualitate în amor, din dorința de a încerca ceva nou. De aici și posibilitatea unor încurcături și rivalități.

Luna aceasta taurii au mari șanse să dezvolte pasiuni greu de stapânit. Erotismul este un subiect de interes pentru toți taurii în luna noiembrie.

Horoscop noiembrie. Zodia Gemeni

Zona parteneriatelor, asocierilor și imaginii sociale se activează prin prezența acolo a lui Jupiter, din 8 noiembrie, pentru un an de zile. Așadar, relațiile Gemenilor ies din lâncezeală, se revigorează și redevin o prioritate.

Chiar dacă se vor agită spiritele și vor mai apărea și conflicte, asta nu e o problema pentru Gemenii flexibili, vorbăreți și capabili să treacă rapid de la o stare la altă. Gemenii singuri e posibil să întâlnească potențiali parteneri demni de luat în seama pentru relații împlinite și pe termen lung.

Pe plan financiar par posibilități de conflict cu superiorii sau oamenii de care depindeți pentru un proiect important.

Horoscop noiembrie. Zodia Rac

Muncă și banii Racilor încep să cunoască schimbări. Jupiter ajunge din 8 noiembrie în zona muncii și serviciului, sănătății și stilului de viață, așa că urmează o perioada de îmbunătățire, de expansiune și de șanse noi care apar pentru ei.

E și destul de multă agitație în luna noiembrie, în sensul în care sunt multe zvonuri, multe orgolii care se întâlnesc și se bat cap în cap, multe informații aruncate în aer fără susținere. Așadar, să evite să spună și să creadă mai mult decât e în realitate.

Sunt șanse mari să vă găsiți o persoană cu care formați un cuplu pe termen lung. Unii raci se pot decide să aducă pe lume un copil.

Horoscop noiembrie. Zodia Leu

Recomandarea este să păstreze proporțiile în joacă cu focul, pentru altfel riscă să între în încurcături mai mari decât pot duce.

În ce privește muncă și banii, Leii să fie prudenți când semnează documente și își iau angajamente, mai ales dacă ele vizează externalizarea unor servicii sau călătorii în afară țării, ori colaborări cu persoane străine. Există șansă unor neînțelegeri sau din cauza grabei, pot să piardă din vedere detalii care ar schimbă cursul unor situații și alegeri.
Categorii