Horoscop

Horoscop țigănesc octombrie. Care nativi vor fi norocoşii zodiacului

 

 

 

 

Horoscop țigănesc octombrie. Pentru 5 zodii se anunță o lună de poveste. Norocul va fi de partea lor pe toate planurile.

 

PUMNAL – BERBEC: Pentru tine luna octombrie nu poate fi decât una plină de reușite. Norocul la bani va fi uriaș, spre deosebire de alte luni.

COROANA – TAUR: Ai parte de multe zile norocoase, în special după jumătatea lunii. Norocul în dragoste bate la poarta inimii tale din 15 octombrie încolo.

Loading...

SFEȘNIC – GEMENI: Pentru tine aceasta lună a toamnei e una roditoare. Culegi roadele unei munci intense.

ROATA – RAC: Pleci de la niște idei preconcepute, dar vei avea ocazia să ajungi acolo unde îți dorești. Succesul e de partea ta toată luna.

STEA – LEU: Ai parte de multe momente frumoase mai ales din punct de vedere amoros. Îți găsești marea dragoste.

CLOPOT – FECIOARĂ: Luna octombrie vine cu multe momente extraordinare mai ales din punct de vedere sentimental. Este luna ta și obții cam tot ceea ce îți dorești.

MONEDA – BALANȚĂ: Treci mai departe cu multe emoții. Este luna în care descoperi adevăruri importante, adevăruri uluitoare despre oamenii pe care aveai impresia că îi știai.

CUȚIT – SCORPION: La tine este cheia succesului. Vei avea parte de multe schimbări frumoase. Totul se așază treptat în viața ta.

TOPOR – SĂGETĂTOR: Ai parte de o serie de schimbări esențiale și tu. Dialogul cu familia se va îmbunătăți.

POTCOAVA – CAPRICORN: Pentru tine cea de-a 10-a lună din an va fi una specială. Vei prinde aripi, vei ajunge în locuri în care nu ai mai fost niciodată. E o lună a călătoriilor.

CUPA – VĂRSĂTOR: Ai răbdare cu persoanele din jurul tău. Luna aceasta va trebui să înveți să fii mai tolerant.

CAPELA – PEȘTI: Petreci zile frumoase. Începutul lunii e unul promițător, dar stai să vezi ce te așteaptă din 10 încolo! Se anunță numai lucruri bune.

 

Sursa
Categorii