Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Horoscopul iernii. Uite cum îți merge la sfârșit de an. Zodia care va avea lumea la picioare la inceput de an

 

 

 

 

Decembrie este luna întâlnirilor și a iubirii, iar anul viitor va începe cu multe vești bune în viața noastră

Va fi o iarnă cu daruri din partea astrelor și cu multe momente de împlinire, de arată în horoscopul iernii.

Berbec. Decizii radicale pentru un nou viitor

Dragostea te protejează de eșecuri și decepții în luna decembrie. Vei avea parte de evenimente deosebite și reuniuni cu persoane dragi plecate de ani buni din viața ta. Dacă ești singură, poate fi cea mai bună perioadă a iernii să găsești o iubire nouă, la o petrecere de Crăciun.

Din ianuarie 2019,  vei munci mai mult, dar cu folos de data aceasta, mai ales în luna februarie.

Taur. Planuri de înnoire

Întreaga perioadă a iernii este dominată de stabilitate astrală, ceea ce va aduce echilibru şi asupra destinului tău. Nativilor singuri, iubirea le surâde în decembrie, datorită lui Venus. Nu este exclus să descoperi un admirator secret, chiar dacă ești căsătorită.

Mai puţin binevoitoare va fi Venus în ianuarie, când relaţiile mai puţin stabile se vor destrăma. Pe de altă parte, la începutul noului an, ai de partea ta Luna nouă care favorizează investițiile și planurile legate de locuință.

Gemeni. Un an nou cu proiecte mari

Tuturor Gemenilor le le va surâde norocul în luna cadourilor, iar astrele vor pregăti diverse mici surprize care îi vor face mai optimiști. Nu vor lipsi petrecerile și prietenii, așa cum le place Gemenilor care nu concep sărbătorile de iarnă fără distracție.

În ianuarie și februarie, vor continua evenimentele neprevăzute, dar frumoase, iar Mercur poate aduce vești foarte bune pentru cei care se află în căutarea unor noi surse de bani. Ianuarie poate aduce o schimbare de carieră, arată horoscopul iernii.

Rac. Un anotimp mai îmbelșugat

Iarna aceasta va fi una bogată în evenimente, dar și în bani pentru zodia Racului. Ești norocoasă, ești recompensată și te bucuri de multă atenție, mai ales în luna decembrie. Familia și copiii vor fi, ca de obicei, pe primul loc, dar vei avea timp și pentru micile tale capricii.

La începutul anului viitor, multe lucruri se vor schimba în viaţa Racilor din cauza banilor. În ianuarie este bine să începi să economisești și să renunți la distracțiile costisitoare. Iar, în februarie, poți găsi un loc de muncă mai bun.

Leu. O iarnă cu bune și cu rele

Viaţa de familie şi mai ales relaţia intimă va fi mult schimbată de influenţa lui Mercur retrograd de-a lungul lunii decembrie. Nativii Lei trebuie să fie precauți și să nu forțeze nota, dacă au parteneri sensibili.

Abia la Crăciun, atmosfera se înseninează și te poți bucura de strălucirea Sărbătorilor de iarnă, cu petreceri și chiar călătorii. În ianuarie, este nevoie de investiții, iar situațiile neprevăzute te determină să cheltuiești mai mult. În februarie este bine să te ferești să ia vreun împrumut.

Fecioară. Astrele pun accent pe relații

Spre sfârşitul acestui an, Fecioarele vor avea destule motive să sărbătorească, pentru că cele mai multe dintre ele îşi vor vedea împlinite speranţele. Chiar dacă Mercur este retrograd, acesta nu afectează decât deplasările pe distanțe mari.

În rest, vei sta bine și cu banii, și cu optimismul, și cu dragostea. La începutul anului viitor, Luna nouă din Capricorn îți va da un impuls să îți cauți un loc de muncă mai bun. Astrele te vor ajuta să îți consolidezi relațiile cu oamenii valoroși.

Balanță. Îți regăsești echilibrul

Balanțele vor reuși să treacă peste momentele mai dificile din ultima perioadă și se vor bucura de Sărbători luminoase. Venus va aduce vești bune și va elimina influenţa negativă a eșecurilor sau a necazurilor din ultima perioadă.

Vei descoperi prieteni noi sau oameni de valoare pe care te poți baza în momentele critice. La jumătatea lunii ianuarie, Venus te va ajuta să îți consolidezi relația de dragoste și să te ocupi mai mult de tine. Trebuie să fii atentă cu excesele alimentare și să te odihnești mai mult, arată horoscopul iernii.

Scorpion. Energia lui Marte aduce soluții noi!

Iarna aceasta poate aduce stabilitatea mult dorită în viața Scorpionilor. Dacă au avut loc schimbări mari în viața ta până acum, în luna decembrie va fi mai multă armonie, mai multă liniște și mai multe nopți romantice.

E timpul să redescoperi ce te-a făcut pe vremuri să te îndrăgostești. Iar, dacă ești singură, nu este exclus să găsești bărbatul potrivit în timpul unei călătorii. La începutul anului viitor, trebuie să fii mai organizată și mai implicată în noile proiecte de serviciu.

Săgetător. Lasă grijile deoparte!

Venus va fi deosebit de generoasă cu zodia ta în decembrie şi va declanşa schimbări cu efecte benefice. La sfârșit de an, ai toate şansele să treci de obstacolele financiare şi să găsești soluţii pentru problemele legate de muncă.

Vei încheia anul fără griji, te vei distra și vei fi alături de oamenii cei mai dragi de Sărbători. Semne bune are și noul an, care va fi lipsit de probleme financiare, iar veștile bune vor începe să apară chiar de din luna ianuarie.

Capricorn. Familia pe primul loc!

Cea mai frumoasă lună pentru relaţiile de familie este decembrie, iar Capricornii vor descoperi cât de puternici pot fi dacă sunt sprijiniți de familie.

Iar începutul anului viitor va fi o perioadă bună să găsească, printre rude sau prieteni apropiaţi, persoanele care îi vor ajuta tot restul anului. Câştiguri nesperate şi ieşite din comun pot veni chiar din lunile ianuarie și februarie, anul viitor, mai ales pentru cei care muncesc la modul serios și știu să facă investiții solide.

Vărsător. Călătorește și iubește!

Dragostea este favorizată de astre în această iarnă. Vărsătorii singuri vor avea surprize frumoase dacă îşi vor pune speranţele într-o relaţie nouă. Momentele cele mai frumoase vor fi în luna ianuarie, la puţin timp după Sărbătorile de iarnă, dacă ai cunoscut pe cineva de Revelion.

Februarie va fi o perioadă bună pentru câștiguri, mai ales dacă ți-ai plătit datoriile pe la prieteni și faci o afacere bună în domeniul imobiliar, arată horoscopul iernii.

Pești. Cu familia, ești cea mai fericită!

Viitorul apropiat este marcat de schimbări importante, provocate mai ales de fazele Lunii, dar Venus va avea grijă de nativii Pești să aibă parte de dragoste şi de câteva săptămâni prospere.

Decembrie este o lună agitată și obositoare, în care te ocupi în mod special de familie, dar nu mai ai timp deloc pentru tine. Urmează, apoi, o perioadă în care se vor lua decizii importante și trebuie să negociezi și să fii foarte atentă la compromisurile pe care le faci.

 

Sursa: Anamaria Vasile
Categorii