Inedit

LUCRURI pe care este IMPORTANT să le faci cât ești încă TÂNĂRĂ

 

 

Ești tânără o singură dată în viața asta. Acest lucru ar trebui să îți dea libertatea să experimentezi lucruri diferite, nu să devii victima unui tipar plictisitor. Încă ai timp, așa că de ce să nu îl petreci într-un mod pe care ți-l vei aminti toată viața? Iată câteva exemple de lucruri pe care ar trebui să le faci cât ești încă tânără:

1. Uită de ce zic alții

Măcar o dată în viață, încearcă să nu ții cont de părerile altora. Fă ce vrei să faci și lasă-i să vorbească.

2. Dansează atunci când singură

Exersează-ți mișcările stranii de dans atunci când nu se uită nimeni. Va fi foarte distractiv – plus că e un mod uimitor de a te relaxa.

3. Depășește-ți temerile

Încearcă să înfrunți lucrul de care ți-e cel mai frică. Cel mai probabil nu te va omorî. Ia cu tine doi, trei prieteni și fă lucrul de care ești atât de speriată. Cu siguranță nu vei regreta.

4. Încearcă un look nou

Fă ceva interesant cu părul tău sau cu înfățișarea ta general și surprinde-i pe toți. Poate așa vei reuși să descoperi ceva nou despre tine și să îți îmbunătățești aspectul.

5. Poartă o ținută ciudată în public

Atunci când te întâlnești cu prietenii, poartă ceva care nu e stilul tău. O să fie distractiv și cu siguranșă îți vei aminti această experiență.

6. Călătorește împreună cu cea mai bună prietenă

Mergi în destinația ta favorită cu prietena ta cea mai bună și distrați-vă. Vorbiți toată noaptea, încercați ținute noi, faceți lucruri distractive.

7. Încearcă un sport nou

Oamenii preferă să practice un singur sport toată viața, pe care îl învață foarte bine. Încearcă ceva nou.

8. Fii singură pentru un timp

Dacă vrei să te cunoști, cel mai bine poți face asta stând singură. Mergi de una singură într-un loc liniștit și ascultă-ți cu atenție gândurile.

9. Cheltuie bani fără să te gândești la ei

Muncim din greu pentru a câștiga bani dar, din când în când, ar trebui să cumperi rochiile acelea scumpe după care tânjești sau bijuteriile pe care le vrei fără să te uiți la preț. De asemenea, încearcă și să vizitezi un restaurant scump.

10. Iubește-te

Nimeni de pe această lume nu e perfect, așa că iubește-te așa cum ești.

11. Întâlnește-ți vedeta favorită

Cu toții avem așa ceva și ar fi un vis împlinit să îi întâlnim pe cei care ne plac ața de tare. Dacă îți place vreo celebritate, mergi în locul în care trăiește sau la vreun eveniment la care știi că va participa. Chiar și un concert poate fi minunat!

12. Trăiește-ți visul din copilărie

Toată lumea a avut visuri nebunești în copilărie – încearcă să le îndeplinești, măcar pentru o zi sau câteva ore.

13. Petrece ceva timp cu familia și rudele tale

Stai acasă cu membrii familiei tale pentru câteva zile, sau faceți lucruri interesante împreună. Nu vei regreta acest lucru.

 

Sursa: Sentimente
Categorii