Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Iata aici idei de decoratiuni spectaculoase pentru impodobirea usii de la intrare pentru Sarbatori magice

 

 

 

 

Facand o scurta recapitulare, ne-am amintit ca nu am postat inca nici un articol cu idei de decoratiuni pentru exteriorul casei, mai precis pentru usa de la intrare, marturisindu-va in acelasi timp ca nici macar noi nu am apucat sa decoram astfel de portiuni, dar pana la Craciun mai este, asa ca avem timp suficient sa le cumparam sau si mai bine sa le confectionam cu usurinta chiar de mana noastra.

Evident ca globurile stralucitoare fac parte din gama principala de accesorii, dar nu fara instalatia de beculete. Crengile de brad sunt si ele un accesoriu fara de care nu s-ar putea realiza niste ghirlande cat mai lungi, dar si funditele din organza care desavarsesc decoratiunile.

Considerand ca fiecare isi decoreaza exteriorul dupa propria imaginatie si in functie de accesoriile pe care le are in casa, nu putem sa nu remarcam faptul ca cele care infrumuseteaza usa de la intrare sunt atat beculetele cat si coronitele din globuri colorate. Cu cat mai multe beculete, cu atat decorul va fi mai spectaculos.

Loading...

Speram sa va inspirati si voi din aceste idei de decoratiuni pentru exteriorul casei, prin urmare nu ne ramane decat sa va invitam sa le urmariti pe fiecare in parte!

 

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

Idei de a aduce in decor brazi in ghivece, brazi care pot fi replantati la primavara chiar in curtea casei.

decoratiuni

decoratiuni

Idei de decoratiuni cu flori de Craciunita, dar si cu globuri albe si rosii!

 

Idei de a decora stalpii de la intrare.

Idei de a aduce in decor si altfel de accesorii, precum saniutele.

Ornamente de sezon sub forma de Mos Craciun

Daca vrem cu adevarat sa simtim magia Craciunului, trebuie sa-l avem in preajma pe Mos Craciun. Confectionat sub forma unei coronite, ne va incanta cu privirea lui vesela si iubitoare. Iata!

 

ornamente de sezon

Sursa:  Ideipentrucasa
Categorii