Casa de vis

Iată cum să faceți chiuveta să strălucească doar cu ajutorul unui singur element

 

 

 

 

Tuturor ne place sa avem chiuveta curata si fara pete insa, datorita faptului ca o folosim in mod constant, uneori pare imposibil de curatat. In plus, apa dura lasa urme peste tot pe fatada. Chiar daca uneori reusiti sa curatati foarte bine chiuveta, asta va ia foarte mult timp si nu puteti proceda astfel zilnic.

De cele mai multe ori, oamenii folosesc pentru curatare, tot felul de chimicale si agenti chimici insa rezultatul nu este cel dorit.

Azi ne propunem sa va oferim o metoda simpla care sa va scoata din aceasta incurcatura! Va oferim reteta formata dintr-un singur ingredient minune. Acest ingredient va face ca chiuveta dumneavoastra sa arate ca noua.

Loading...

Poate ca nu credeti in eficacitatea sa insa, dupa ce veti termina de curatat o sa ramaneti uimiti! Aceasta substanta este poate cel mai puternic detergent pe care l-ati folosit la curatarea casei.

 

Despre ce este vorba?

Aveti nevoie de otet alb 5%. Turnati intr-un bol si imbibati un prosop sau o carpa.

Pentru a preveni diluarea otetului, asigurati-va ca chiuveta este complet uscata. Luati apoi carpa si frecati petele din chiuveta.

Daca puteti, imbibati mai multe carpe in otet si aplicati-le, in acelasi timp, pe mai multe pete. Lasati sa actioneze!

Carpele trebuie sa acopere petele timp de cel putin 1 ora. Dupa aceea folositi partea verde a unui burete si frecati zonele in care sunt cele mai mari probleme.

Daca doriti, puteti repeta procedura ori de cate ori aveti nevoie sa scapati chiar si de cele mai incapatanate pete. La final, lasati chiuveta sa se usuce si bucurati-va de rezultat.

Aceasta metoda este usoara si extrem de eficienta!

Toti cei care au incercat acest truc au incetat sa mai foloseasca alta metoda de curatare.

 

Sursa: PentruEa
Categorii