Sarbatoarea Pastelui

Idei creative de aperitive pentru Sarbatori – Platouri vesele cu oua

 

 

Idei creative de aperitive pentru Sarbatori – Platouri cu oua

 

 

Va asteapta o masa impreuna cu familia de Sarbatori? Stim ca sunteti nerabdatori pentru a petrece aceste momente! V-am pregatit o serie de idei pentru a decora cele mai creative platouri cu oua. Delicioase si aratoase, aceste idei de platouri sunt creative si gata de a fi puse in aplicare de catre voi.

Sarbatorile sunt cele mai frumoase momente, momente in care ne adunam cu cei dragi sa sarbatorim, sa ne relaxam si sa ne simtim aproape de ei. Atunci cand Sarbatorile se apropie, fiecare se strange in casa unuia dintre membrii familiei pentru a petrece si pentru a sarbatori. De aceste sarbatori, alegem sa realizam cele mai creative si mai frumoase platouri pentru masa. Pentru ca tu sa ai cea mai bogata si mai frumoasa masa anul acesta, ne-am hotarat sa iti oferim cateva idei de decoratiuni pentru o masa gustoasa.

Fie ca doriti sa aveti cea mai creativa masa de Sarbatori sau ca va place sa va jucati cu multitudinea de culori pe care legumele o au, noi va incurajam sa incercati cat de multe combinatii doriti. De asemenea, asteptam si poze cu decoratiunile realizate de voi.

Pui creativi

Acesti pui realizati din oua fierte umplute si cu picioruse si nasuc din morcovi sunt tare simpatici. Mai aveti nevoie de doua boabe de piper pentru a le face ochii si gata. Copiii vor fi cei mai bucurosi!

platouri-cu-oua-1

platouri-cu-oua-2

Iepurasi dragalasi

Fie ca doriti sa realizati iepurasi pentru masa de Sarbatori sau pur si simplu doriti sa ii convingeti pe cei mici sa manance sanatos, nu aveti nevoie decat de oua fierte sa realizati frumoasele platouri, ridichi pentru urechi si salata verde pentru a le aranja culcusul. Ochisorii iepurasilor ii puteti realiza din masline. Arata creativ si distractiv, nu?

platouri-cu-oua-3

platouri-cu-oua-4

platouri-cu-oua-5

platouri-cu-oua-6

platouri-cu-oua-7

platouri-cu-oua-8

platouri-cu-oua-9

platouri-cu-oua-10

platouri-cu-oua-11

platouri-cu-oua-12

platouri-cu-oua-13

platouri-cu-oua-14

platouri-cu-oua-15

platouri-cu-oua-16

platouri-cu-oua-17

platouri-cu-oua-18

platouri-cu-oua-19

platouri-cu-oua-20

platouri-cu-oua-21

platouri-cu-oua-22

platouri-cu-oua-23

platouri-cu-oua-24

platouri-cu-oua-25

platouri-cu-oua-26

platouri-cu-oua-27

platouri-cu-oua-28

platouri-cu-oua-29

platouri-cu-oua-30

platouri-cu-oua-31

platouri-cu-oua-32

sursa foto Ideipentrucasa.ro
Categorii