Aperitive si Gustari Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou Sarbatoarea Pastelui

Idei pentru a va impresiona prietenii de sarbatori cu niste platouri ornate minunat

 

 

 

 

Aveti invitati multi, sarbatoriti sau stati pur si simplu la un pahar de vorba. Locul din casa insa nu va permite sa-i asezati pe toti la o masa mai mare, de aceea o idee buna e amenajarea unui bufet suedez de unde orice musafir poate sa aleaga din bucatele pe care le-ati preparat. E adevarat ca e si mai comod. Asadar e nevoie de cateva platouri, nu gluma. Prin urmare vrem sa venim in sprijinul vostru cu cateva idei de ornare a acestor platouri, binainteles si pentru a-i impresiona pe cei sositi la petrecere, iar la final sa primiti laude pentru o gazda priceputa.

Daca ati ales aceasta varianta sa stiti ca aveti nevoie de ceva timp pentru un astfel de aranjament. De aceea aveti nevoie de multa rabdare. Iata cateva solutii in articolul de astazi. Urmariti imaginile de mai jos pentru a realiza decupaje din feliile de jambon sau salam.

 

Imagini pentru 21 IDEI PENTRU A VA IMPRESIONA PRIETENII DE SARBATORI CU NISTE PLATOURI MINUNATE

Imagini pentru predjela dekoracije

Imagini pentru dekoracija predjela za slavu

Imagine similară

Imagine similarăImagini pentru dekoracija predjela za slavuImagini pentru dekoracija predjela za slavu

Imagini pentru dekoracija predjela za slavuImagini pentru dekoracija predjela za slavuImagini pentru dekoracija predjela za slavuImagine similară Imagine similarăImagine similarăImagini pentru dekoracija predjela za slavuImagine similarăImagine similarăImagine similarăImagine similarăImagine similarăImagine similarăImagine similarăImagine similarăImagine similarăImagine similară

 

sursa foto
Categorii