Povesti de viata

În urmă cu un an și-a pierdut ambii copii într-un accident, iar acum mama trăiește un adevărat miracol. Apropiații spun că este un semn divin

 

 

 

 

Nu există durere mai mare ca atunci când o mamă își pierde copilul. O femeie din Balș și-a pierdut ambii copii în vara anului 2017.

Cei doi se îndreptau de la Balș spre Craiova. Ei mergeau la facultate, însă pe drum au pierdut controlul volanului și și-au pierdut viața într-un teribil accident rutier, scrie Revista Teo.

În cazul celor doi frați, care au murit în urma accidentului din Balș, durerea este de nedescris. Cei doi adolescenți au fost înmormântați chiar de Ziua Copilului. Sute de oameni i-au condus pe ultimul drum, printr-o mare de lacrimi.

Loading...

Mama celor doi copii era plecată în străinătate la muncă. A venit de urgență în țară, pentru a-și conduce copiii pe ultimul drum.

Minune la nici un an de la moartea celor doi copii

La niciun an de la pierderea celor doi copii ai săi, femeia de 47 de ani din Balș trăiește o minune. Ea are acum motive să zâmbească din nou. Potrivit cancan.ro, femeia este însărcinată cu gemeni. Vestea s-a răspândit rapid în oraș și toți cei care o cunosc spun că este o minune de la Dumnezeu.

 

Sursa 
Categorii