Credinta

Indiferent de ce se intampla in viata voastra in acest moment, trebuie sa cititi aceasta poveste

 

 

 

 

Aparent era o zi normala cand am hotarat sa RENUNT… Dintr-o data am luat decizia sa renunt la serviciu, la relatie si la spiritualitate. Voiam pur si simplu sa renunt la viata.

Inainte de a face asta am vrut sa stau de vorba cu Dumnezeu.

Am inceput: „Doamne imi poti da un motiv pentru care sa nu renunt?”

Raspunsul Lui chiar m-a surprins: „Priveste in jur”, a zis El. „Vezi ferigile si bambusul?”

Eu am raspuns: „Da. Atunci cand le-am plantat, am avut mare grija de ele. Le-am dat lumina, apa si feriga a inceput foarte repede sa creasca.

Peste tot s-a facut verde. Insa nu s-a intamplat nimic cu semintele de bambus. Nu am renuntat totusi la el. Anul urmator feriga a crescut si mai frumos, insa nimic din bambus.

El a raspuns: “Nici in cel de-al treile an nu a aparut nimic de la bambus. Insa nu am renuntat. Nici in cel de-al patrulea an nu s-a intamplat nimic. Si nu am renuntat.”

“In cel de-al cincilea an, un germene mic incepea sa iasa din pamant. In comparatie cu feriga parea nesemnificativ…insa in doar 6 luni, bambusul a crescut de 3 metri.

Timp de 5 ani i-au crescut radacinile, care l-au ajutat sa supravietuiasca. Nu dau niciodata vreunei creatii de ale mele o provocare pe care nu o poate duce.”

Dupa aceea m-a intrebat: „Fiul meu, in tot acest timp in care te-ai chinuit, stii ca de fapt ti-ai fixat propriile radacini? Cum nu am renuntat la bambus, nu as renunta nici la tine.”

“Nu te compara niciodata cu altii.” A mai adaugat El. ”Bambusul a avut un alt scop decat cel al ferigii. Totusi ambele infrumuseteaza padurea.” Mi-a zis Dumnezeu: „Va veni si vremea ta!”

“Te vei inalta!”.

Eu am intrebat: „Cat de sus ma voi inalta?”

“Cat de sus s-a inaltat bambusul?” A intrebat El.

In acel moment eram confuz: „Cat de sus poate?”

”Da” Mi-a raspuns El. „Gloria mea consta in inaltarea ta.”

Dupa aceasta conversatie, am plecat din padure si am scris aceasta minunata poveste. Sper ca aceste cuvinte sa va ajute sa intelegeti ca Dumnezeu nu renunta niciodata la noi.

Nu trebuie niciodata sa renuntati!

Nu ii spuneti lui Dumnezeu cat este de grea problema, spuneti-i problemei cat de mare este Dumnezeu!

 

Sursa: Pentru Suflet
Categorii