Teste

Inelul pe care îl alegi îți va spune multe despre personalitatea ta

 

 

 

 

Inelul este bijuteria fara care o femeie nu-si poate imagina viata. Nu conteaza daca este vorba de aur sau argint, cel mai important lucru in bijuterii este faptul ca incepi sa te simti mai bine, mai increzator si mai confortabil.

 

Alegerea unui inel va poate spune multe despre personalitate:

Inelul 1

Loading...

Tu esti regina. Iti stii valoarea si de aceea esti sincera nu numai cu tine, ci si cu altii. Cu toate ca, uneori, cei care va inconjoara sufera sinceritatea voastra excesiva, sustine mesajeinspirationale.com

Esti sincera si puternica, si poti farmeca pe toata lumea. Daca va place cineva, o va simti, dar daca nu, atunci nu veti ezita sa spuneti adevarul.

Inelul 2

Esti feminitatea pura. Sunteti o persoana visatoare, blanda, iubitoare … Aveti o inima mare si un suflet de copil. In plus, arati incredibil in rochii. Ori de cate ori le purtati, frumusetea si energia voastra se manifesta pe deplin.

Inelul 3

Esti plina de energie, care este completata de fiecare data cand ai nevoie de ea. Ochii tai sunt greu de uitat. Oamenii din jurul tau tind sa fie cu tine cat mai des posibil. Si daca o persoana este langa tine, este clar ca ai incredere in ea.

Inelul 4

Tu esti un vindecator. Ii asculti pe toti si mereu le dai sfaturi si ii ajuti cand au nevoie.

Adesea pari ca o persoana fericita. Ai multi prieteni si asta inseamna ca esti foarte sociabila. Dar trebuie sa ai mai multa grija de tine. Numai in acest fel, viata ta va fi neteda si usoara.

Inelul 5

Tu esti dragostea! Iti place sa fii indragostita. Adori calatoria, dar este important sa calatoresti cu persoana iubita.

Fiecare zi este unica pentru tine si chiar si un mic lucru te poate face fericita. Si cand esti fericita, esti chiar mai frumosa!

Inelul 6

Esti o doamna! Esti eleganta si toata lumea este fascinata de felul in care arati.

Esti o persoana calma si inteleapta. Nimeni nu are o intuitie mai buna decat a ta. Este imposibil sa ascunda cineva ceva de tine.

 

Sursa: Secretele.com
Categorii