Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Invaluim in lumini si culori bradul de Craciun – Idei fantastice pentru un Craciun minunat

 

 

 

 

Nu suntem la curent cu tendintele de anul acesta in ceea ce priveste decorarea pomului de Craciun, referindu-ne desigur la culorile care se folosesc, insa noi credem ca acest lucru nu mai are nici o importanta, atata timp cat fiecare isi amenajeaza bradul asa cum ii place, fara a tine cont de noutatile recomandate de designeri. Chiar si asa, asta nu inseamna ca nu ne putem inspira de undeva, iar de cele mai multe ori o facem consultand internetul. Ei bine, aflati ca si noi am pregatit o serie de idei creative de a decora bradul intr-o multime de feluri.

Asadar, daca ar fi sa ne inspiram din aceste idei creative de a decora pomul de Craciun, ar trebui, spre exemplu, sa renuntam la clasica steluta din varful lui, desi si aceasta este frumoasa ca element decorativ, si sa ne confectionam din organza, un material usor si foarte ieftin care se gaseste in orice magazin cu metraj, o funda mare cat sa acopere toata portiunea respectiva. In acest sens am ales mai jos cateva imagini din care sa ne inspiram.

Cu fundite de dimensiuni mai mici putem decora si restul bradului, spre exemplu. In combinatie si asortate la culoare cu accesorii precum globuri stralucitoare, putem transforma decorul intr-unul de poveste.

Si daca tot am amintit de culoare: cine spune ca ar trebui sa folosim rosul ca si sugestie de a decora pomul de iarna? Doar pentru ca rosul este culoarea Craciunului, asta nu inseamna ca nu putem decora bradul si in alte culori, asa cum este movul spre exemplu. Si de data aceasta am pregatit imagini din care sa ne inspiram.

Despre instalatia de pom nici nu ar trebui sa mai amintim. Cu ajutorul ei putem crea de sarbatori un iluminat feeric in casa.

 

idei creative

idei creative

idei creative

ornamente spectaculoase

 

Sarbatori fericite! 

Sursa: Ideipentrucasa.ro
Categorii