Sfaturi utile

Învață să reduci tensiunea arterială în doar 5 minute! Sfaturi utile de la medicul echipei “Spartak” Moscova

 

 

 

 

Medicul clubului de fotbal “Spartak” Moscova, Lu Huns, a dat câteva sfaturi pentru reducerea rapida a tensiunii arteriale, informa Healthy Life Tricks. Sunt două puncte cheie in realizarea tratamentului.

Punctul 1

Primul punct este mai degrabă o linie. Ea trece in spatele lobului urechii la mijlocul claviculei. Linia nu are voie sa fie presată sau masată, ci trebuie atinsă foarte ușor, cu o mișcare aproape neobservabilă a mâinii de sus in jos, abia atingând cu vârfurile degetelor. Procesul se repeta de 10 ori pe o parte si de 10 ori pe cealaltă parte.

Punctul 2

Acesta este localizat pe o parte a fetei la lobul urechii, la o distanta de o jumătate de centimetru față de ureche in direcția dinspre nas. Punctul trebuie masat  cu vârfurile degetelor aproximativ un minut pentru fiecare parte a fetei. Apăsați tare, dar nu pe punctul unde simțiți durerea.

În medicina tradițională chineză se crede ca cel mai important lucru este fluxul sanguin adecvat la nivelul mușchilor si al țesuturilor. In cazul in care undeva in organism exista o stagnare a sângelui, atunci începe dezvoltarea bolii. De aceea, punctele cheie de masaj ajută la vindecare.

 

Sursa:Infoalert.ro
Categorii