Credinta Sarbatoarea Pastelui

Iti mai aduci aminte actorul care l-a jucat pe Iisus din Nazaret în filmul pe care il vedem de fiecare Paste? Uite cum arata acum și prin ce trece bărbatul

 

 

 

 

Robert Powell, actorul britanic care a jucat rolul lui Iisus in mini-seria „Iisus din Nazaret” a ajuns la varsta de 71 de ani.

 

Imagini pentru jesus nazareta

Robert Powell a devenit extrem de cunoscut in anul 1977 cand a aparut filmul „Iisus din Narareth” in regia lui Franco Zeffirelli. Însă ceva s-a întâmplat cu Powell după ce a jucat acest rol. Înainte de accepta provocarea lui Zeffirelli, actorul era un ateu declarat, însă după realizarea peliculei, a ajuns chiar să se considere „trimisul lui Dumnezeu pe Pământ”.

 

Cei din cercul lui de prieteni ar spune că actorul ar fi urmărit de un fel de blestem. „După ce a jucat rolul Mântuitorului, Robert nu s-a mai simţit niciodată împlinit, niciun alt rol nu l-a mai captivat, niciul alt film nu l-a mai atras. Întotdeauna amintea de momentele memorabile în care el îl interpreta pe Iisus din Nazaret”.

Loading...

Imagini pentru jesus de la nazareth

Anul acesta actorul a implinit 72 de ani si este casatorit de mai bine de 40 de ani cu Babs Lord. Actorul a declarat ca secretul reusitei unei casnicii este „compatibilitatea”.
Intr-un interviu, actorul a declarat ca este coplesit de faptul ca in toti acesti ani oamenii l-au asemuit cu Iisus.

Imagini pentru patimile lui isus

Referitor la filmul care i-a marcat cariera, actorul a declarat ca „a fost ceva magic”.
Ultima aparitie a lui Robert Powell pe micile ecrane a fost în calitate de narator pentru un documentar numit „The Bible/ Biblia”, aparut în 2013.

 

Imagini pentru iisus hristos actori

 

Sursa: Prima pagină
Categorii