Horoscop

Iunie e luna lor de aur. Patru zodii au noroc cu carul

 

 

 

 

Patru nativi din horoscop vor fi favorizati de astre in prima luna de vara. Iunie vine cu satisfactii materiale, armonie in viata de cuplu si succes pe plan profesional.

Sa luam fiecare zodie in parte:

RAC

Stapanul casei carierei Racului, Marte, si stapanul casei muncii, Jupiter, se intalnesc in una dintre cele mai norocoase case ale horoscopului: casa a cincea. Prin urmare, sansa rasare de unde nu te astepti .

Loading...

Totodata, perioada este deosebit de creativa, buna pentru punerea in evidenta a talentelor si propice promovarii, prezentarii, lansarii oricaror creatii, produse sau proiecte.

Banii depind de ceilalti: ii faci sau ii cheltui impreuna cu ei sau pentru ei.

Dragoste si viata in doi:

Asa o perioada se iveste rar in viata!

SCORPION

Munca si bani:

Marte si Jupiter, aflati in Scorpion, te indeamna la fapte mari. Ai initiativa, ai curaj si poti demara acum un proiect amplu si ambitios. In luna iunie simti nevoia sa te impui, sa arati ce poti. Si sunt sanse bune sa reusesti: in fond, Marte este stapanul traditional al Scorpionului, iar Jupiter este Marele Benefic!

Altfel, luna iinie predispune la iesiri si intalniri, discutii si negocieri. Drumurile, comunicarea si preocuparile intelectuale sunt privilegiate.

Acum poti sa inveti ceva nou, sa faci un curs, sa redactezi o lucrare, sa tii o prelegere, sa sustii un interviu. O sansa in acest sens poate aparea in decada a doua.

Sectorul financiar este dinamic pe tot parcursul lunii iunie. Poti face bani frumosi, dar ti-e greu sa economisesti.

CAPRICORN

Munca si bani:

Cu o multime de planete in Capricorn, in luna iunie dispui de o multime de atuuri pentru a reusi, pentru a avea succes.

Soarele iti aduce forta, autoritate si prestigiu; Venus – sansa, colaborari si relatii utile; Mercur – iuteala de minte, idei si libertate de miscare; Saturn, stapanul Capricornului – strategie si o buna coordonare; Pluto – ambitie si focalizare. Asadar, poti realiza cam orice ti-ai pune in minte.

Si, ca un bonus de zile mari, Marte si Jupiter, aflati in casa a unsprezecea, promit popularitate, izbanda in proiectele colective si pozitie de lider in grupuri construite in jurul unor interese sau pasiuni comune.

Dragoste si viata in doi:

Cu Venus in Capricorn, primele doua decade din iunie sunt favorabile iubirii si armoniei.

In familie domnesc buna-intelegere, tandretea si optimismul.

VARSATOR

Munca si bani:

In iunie cariera Varsatorilor este in plin avant.

Cu Marte si Jupiter in casa carierei, ai planuri mari si pui mult suflet in indeplinirea lor. Apar ocazii favorabile, ai sanse mari de victorie.

In iunie iti poti consolida puterea si renumele, te poti impune in fata celorlalti si, gratie reusitei profesionale, poti avea castiguri financiare multumitoare.

Trebuie insa sa iti dai seama ca nu toata lumea este la fel de sincera si bine intentionata ca tine si ca pot exista persoane care te invidiaza si ar putea incerca sa comploteze din umbra, sa te saboteze.

Nu lasa succesul sa ti se urce la cap si pazeste-ti spatele!

 

Sursa: Acasă în România
Categorii