Aperitive si Gustari

Lecho, ghiveci tradițional unguresc la borcan, fără oțet și ulei! Cea mai sănătoasă conservă pentru iarnă

 

 

Lecho, ghiveci tradițional unguresc la borcan, fără oțet și ulei! Cea mai sănătoasă conservă pentru iarnă

 

 

Această gustare ungurească din ardei este populară în întreaga lume datorită gustului bogat și aromei amețitoare. “Lecho” poate fi servit în calitate de gustare, ca garnitură sau conservată pentru iarnă. Această gustare din ardei și roșii nu conține oțet și ulei, este incredibil de gustoasă, foarte aromată, cu textură ușoară și gust intens. Vă recomandăm cu încredere această rețetă simplă cu rezultat nemaipomenit de bun!

 

Ingrediente:

-15 ardei grași

-3 roșii

Loading...

-2 linguri de zahăr

-2 l de suc de roșii

-3 cuișoare

-pătrunjel și mărar după gust

-sare și piper negru după gust

-busuioc după gust

-coriandru după gust

 

Mod de preparare:

1. Mărunțiți ardeii grași (tăiați-i bucăți, fâșii, rondele), tăiați roșiile.

2. Puneți sucul de roșii la foc și aduceți-l la fierbere. Adăugați cuișoarele, sarea, zahărul, piperul, coriandrul, busuiocul și verdeața, fierbeți timp de câteva minute.

Lecho cu orez pentru iarnă: rețete cu fotografii

 

3. Adăugați ardeii și roșiile, aduceți masa la fierbere și fierbeți timp de 5 minute. Lecho este gata.

 

Pofta buna!

Letscho von dolcebella. Ein Thermomix ® Rezept aus der Kategorie Beilagen  auf www.rezeptwelt.de, der Thermomix ® Community.

 Sursă




Categorii