Sfaturi utile

Lidia Fecioru: Cum recunoști un om toxic cu ajutorul unei lumânări

 

 

 

 

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explict, sâmbătă, la “Adevăruri ascunse”, cum poți recunoaște oamenii toxici cu ajutorul unei banale lumânări.

“Prima chestie de care ar trebui să ținem cont, când vine un prieten la noi, care e nou în relația noastră, este să punem o lumânare. De aceea în serile romantice era la masă o lumânare pe un stativ. Acesta este un test psihologic.

Se spune că dacă lumânarea arde normal, flacăra e liniștită, deci nu curge, nu se întâmplă nimic, se spune că ai în fața ta un partener care e cu inima deschisă, fără gânduri negative. Dacă lumânarea trosnește, se înegrește ceara când curge, ai în fața ta un mincinos și un escroc”, a spus Lidia Fecioru.

Loading...

Lidia Fecioru: Cum atragi norocul în casă – “„Se iau trei foi de dafin…”

În primul rând, Lidia Fecioru atrage atenția asupra faptului că niciodată nu trebuie să împrumuți pâine din casă. Acest lucru aduce mare ghinion.

De asemenea, se strâng toate monezile din casă și se pun într-un singur loc. Nu se lasă aruncați prin casă.

Iată cum atragi norocul cu foile de dafin.

Se iau trei foi de dafin care se ung cu ulei de mandarin. Pe una o păstrezi unde ții banii, în portofel, pe una unde ții banii în casă și pe una la serviciu.

Se iau 4 frunze de dafin care se pun sub covorul de la intrare în casă, sub formă de cruce. Acestea aduc noroc și bogăție.

Se leagă cinci frunze de dafin cu o ață roșie. Se spune: „Frunză de dafin care ești crescută sub razele puternice ale soarelui, te rog să îmi aduci în casă noroc și fericire”. Se agață deasupra ușii de la intrare”, a dezvălui Lidia Fecioru.

Puterea magică a monedei găurite
Se găurește o monedă care se ține la cheile de la casă. Se aleg monezi cu cifra 2 pe ele sau 15.

Este norocoasă. În orificiu, gaura trebuie să fie la centru. Tot ce poate fi atârnat, rămâne la tine acel noroc.

 

Sursă
Categorii