Remedii naturiste

Limfa se numește apa vie a corpului. Acesta circulă prin canalele limfatice, spălând întregul corp.10 moduri ușoare de a vă curăța sistemul limfatic. Doar remedii naturale

 

 

Limfa se numește apa vie a corpului. Acesta circulă prin canalele limfatice, spălând întregul corp.10 moduri ușoare de a vă curăța sistemul limfatic. Doar remedii naturale

 

 

Limfa se numește apa vie a corpului. Acesta circulă prin canalele limfatice, spălând întregul corp, purificând celulele și îndepărtând din corp toate toxinele și produsele de degradare ale virusurilor și bacteriilor dăunătoare. Ganglionii limfatici sunt primii care ne indică faptul că ceva nu este în regulă cu corpul.

Dacă simțiți slăbiciune constantă, oboseală, suferiți adesea de sinuzită, dureri în gât, dureri de cap, artrită și exces de greutate, acordați o atenție urgentă sistemului limfatic.

Mai multe metode naturale de detoxifiere care funcționează într-un mod cuprinzător vor ajuta la îmbunătățirea fluxului limfatic.

Loading...

Cum se curăță limfa

1. Respiră adânc! Respirând profund, contribuie la cea mai rapidă reînnoire a limfei.

2. Miscați-vă mai mult!. Saltul, mersul rapid, întinderea și alte activități fizice de intensitate moderată au un efect benefic asupra îmbunătățirii fluxului limfatic.

3. Bea mai multă apă! Fără suficient lichid, eliminarea toxinelor este încetinită. Se acumulează substanțe nocive, otrăvind corpul. Pentru cele mai bune rezultate, adăugați puțină suc de lămâie în apă.

4. Uită  de sucurile dulci si cele carbogazoase din comert!. În astfel de băuturi, conținutul de zahăr este prea mare. De ce vă supraîncărcați corpul?

5. Mănâncă fructe proaspete pe stomacul gol! Stomacul nostru digeră majoritatea fructelor în 30 de minute. Acizii și enzimele pe care le conțin ajută la începerea procesului de digestie dimineața.

6. Mănâncă legume verzi! Clorofila conținută în ele din abundență curăță perfect limfa și sângele.

7 Mănâncă nuci! Alimentați-vă în mod regulat corpul cu acizi grași pentru detoxifiere activă. Nucile, nucile braziliene, migdalele, alunele, precum și semințele de floarea soarelui, dovleac și in vă vor ajuta în acest sens.

8. Bea ceaiuri de plante! Ceaiul de echinacee, astragal, rădăcină de lemn dulce are un efect pozitiv asupra limfei. Verificați doar dacă aveți contraindicații cu privire la utilizarea acestora.

9. Faceți auto-masaj!. Masați cu o perie naturală de păr pe un mâner lung în timpul tratamentelor cu apă. Frecați pielea de jos în sus cu mișcări circulare: de la degetele de la picioare la umeri.

10. Faceți un duș de contrast! S-au spus multe despre beneficiile unui duș de contrast. Apa rece stimulează activitatea aproape tuturor sistemelor corpului!

Evitați hainele strâmte, cum ar fi sutienele, pentru a preveni orice restricție inutilă a vaselor limfatice. Ganglionii limfatici sunt foarte concentrați în regiunea pieptului pentru a drena fluidul din sâni, brațe și piept. Nu contracta fluxul limfatic.

Nu este niciodată prea târziu pentru a începe procesul de detoxifiere! Puteți începe chiar acum pentru a simți în curând un val de forță și vioiciune.

Impărtășiți articolul prietenilor dvs. – este, de asemenea, bine să știe!

 

Sursa

 
Categorii