Credinta

Lui Dumnezeu trebuie să-I mulţumeşti pentru ceea ce-ţi dă. Chiar şi când îţi dă una de nu te vezi…

 

 

Lui Dumnezeu trebuie să-I mulţumeşti pentru ceea ce-ţi dă. Chiar şi când îţi dă una de nu te vezi…

 

 

Când Dumnezeu știe că ceva este util pentru tine, El spune „da”, iar când nu-ți folosește, El spune „nu”. De ce ți-ar spune Dumnezeu „nu”? Poate momentul este greșit sau s-a gândit la ceva mai bun. Mulțumirea vine atunci când îți dai seama ce s-ar fi putut întâmpla dar nu s-a întâmplat fiindcă a intervenit Dumnezeu.

Nu mai încerca să te eliberezi din strânsoarea plină de dragoste a Celui ce te ține în brațe pentru a te ocroti.  Ceea ce-ți produce atâta supărare acum, te poate face mai târziu să-i mulțumești lui Dumnezeu. Cu cât devii mai matur spiritual, cu atât mai mult începi să vezi cât de înțelept este Tatăl tău cel ceresc și cu atât înveți mai mult să te încrezi în El.

Dumnezeu nu pedepseste. El ne mai da din cand in cand cate o “palmă” să ne trezească si sa ne da seama cat de scurta si totusi frumoasă este viata ce ne-a fost dată.

Loading...

Dumnezeu te conduce, te hrănește, te ocrotește, veghează asupra ta. La fel ca un salvamar care încearcă să te salveze de la înec, Dumnezeu îți da cateodata o lectie, te lasă să te faci de râs în fața prietenilor și poate chiar va îngădui să-ți rupi o coastă sau două.

Iar acest lucru se întâmplă deoarece El te iubește prea mult, pentru a te lăsa să te afunzi în ceea ce tu ai crezut că e bine pentru tine. Cel mai important lucru este acesta: Dumnezeu a pregătit ceva mai bun pentru tine!

 
Categorii