Inedit

M-am nascut fara sa cer si am sa mor fara sa vreau. Lasati-ma sa traiesc asa cum doresc!

 

 

 

 

“M-am nascut fara sa cer si am sa mor fara sa vreau.  Lasati-ma sa traiesc asa cum doresc…”

În momentul în care nu vom mai aștepta de la ceilalți ceea ce avem nevoie, ne putem lua singuri, de exemplu, fericirea! Ne vom transforma mult și vom avea o cu totul altfel de viziune asupra vieții în momentul în care vom avea tot mai puține așteptări de la ceilalți.

Dacă cineva nu vrea să meargă cu tine la un film, poți să te duci singur sau plin de voioșie îți găsesști altceva de făcut. Întristarea datorită faptului că ceilalți nu răspund așteptărilor tale este cea mai păguboasă. Ne fură viața!

Să nu ne mai lăsăm păcăliți și să rămînem fericiți chiar dacă ceilalți nu fac ceea ce ne-am aștepta să facă. Bazați-vă în primul rînd pe voi înșivă și luați-vă singuri ceea ce se poate lua. Mă refer aici în special la bucurie și fericire. Acestea nu trebuie să vi le dea altcineva, vi le puteți lua singuri. La fel și sănătatea, vitalitatea, pofta de a trăi vi le puteți trezi de unii singuri.

Respectul de sine și sentimentul de împlinire nu trebuie să depindă decît de instanța conștiinței de sine și nu de opinia celorlalți. Pe cat posibil căutați să depindeți cît mai puțin de aprecierile celorlalți pentru a vă simți bine.

Fiți cu inițiativă și asigurați-vă singuri accesul la bucurie și fericire, prin ceea ce aveți înlăuntrul vostru. Chiar și într-o relație de iubire lucrurile sunt cu atît mai frumoase cu cat ai mai puține așteptări de la celălalt și mai multe de dăruit.

Bucurați-vă! Radeți cu poftă! Bucuriile sînt cele mai bune vitamine pentru suflet!

Nu există putere mai mare decît aceea de a fi fericit fără motiv! Nu există învățătură mai prețioasă decît aceea care ne conducă la abilitatea de a fi FERICIT fără motiv! FII FERICIT! Ești FERICIT! Zambește și CREZI!

 

Sursa: Randuri pentru Tine
Categorii