Povesti de viata

Mama a lăsat-o să meargă seara în club. Dimineaţă fiica nu mai putea să meargă şi nici să vorbească

 

 

 

 

Amy Thomson este o adolescentă de 16 ani din Scoţia. Ea, cum îi stă bine unei fete, este foarte frumoasă şi populară printre colegii de clasă. Amy nu a avut niciodată probleme cu drogurile, dar după acea petrecere fatidică, viaţa ei s-a shimbat radical.

Neavând intenţii rele, patru prietene au decis să destindă în club. Totul mergea perfect, până când s-a apropiat de ele un tip care avea nişte praf în capsule transparente, spunând: „Fetelor, încercaţi! Este ecstasy, nu vă faceţi griji! E foarte cool!”

Amy şi cele trei prietene au făcut exact cum le-a recomandat străinul misterios. Un minut mai târziu, şi-au pierdut cunoştinţa. Ambulanţa era deja pe drum.

Prietenele lui Amy au avut noroc – s-au trezit în curând, tefere şi nevătămate. Dar tânăra, vedeta petrecerilor şi regina frumuseţii, a intrat în comă profundă. Medicii au spus că creierul său este grav afectat. Mama lui Amy nu avea idee în ce stare se va trezi fiica sa iubită.

Când a deschis ochii, Amy nu mai era la fel: nu vorbea aproape deloc, fiecare cuvânt îl rostea cu greu. Dar cel mai rău lucru este că va trebui să-şi petreacă restul vieţii într-un scaun cu rotile. Capsula fatală a lipsit-o pe Amy de capacitatea de a merge.

Sora lui Amy a filmat aceste imagini şi le-a publicat pe YouTube, pentru a răspândi avertizarea despre ecstasy în rândul tinerilor.

Între timp poliţia a arestat doi bărbaţi şi o femeie. Probabil ei sunt cei care au împărţit drogurile cu Amy, în ultima zi a vieţii ei.

Dar pentru mama şi sora acestei fete, care a fost cândva frumoasă, nimic nu mai contează. Părinţii şi-au pierdut fiica pentru totdeauna. O singură pastilă i-a distrus viaţa: i-a luat râsul, zâmbetul, dragostea şi viitorul. Toată lumea ar trebuie să înţeleagă, în sfârşit, ce înseamnă drogurile.

 Sursa : SECRETUL CUNOAȘTERII
Categorii