Povesti de viata

„Mamă, am venit să îți aduc floarea pe care trebuia să o porți astăzi în piept, la nunta mea.” Continuarea te va impresiona!

„Mamă, am venit să îți aduc floarea pe care trebuia să o porți astăzi în piept, la nunta mea.”

Acestea au fost cuvintele pe care Carla i le-a adresat mamei sale la spital…mamă, care din păcate nu a putut fi prezentă la nunta fiicei ei. Totuși, dorința arzătoare a acestei mirese de a-și vedea mama pe un pat de suferință în ziua nunții, m-a copleșit și sunt împăcat că am reușit să captez un astfel de moment care va rămane o amintire de neuitat. Deși este o fotografie cu un puternic impact emoțional, ne bucurăm să știm că mama Carlei se simte mai bine și că dincolo de lacrimi, au avut parte de un moment de bucurie, cum numai o mamă și o fiică pot avea.

Cuvintele de mai  sus au devenit virale pe internet. Carla este o tanara din Satu Mare care ne-a dat tuturor o lectie de viata: Mama este cea mai importanta fiinta pentru fiecare dintre noi. Desi mama Carlei n-a putut ajunge la nunta,fiind internata in spital, mireasa nu s-a lasat pana mama ei n-a vazut-o in rochie de mireasa. A mers la spital si si-a imbratisat mama.

Loading...

Fotograful Ruben Cosa a surprins frumoasele imagini, care s-au viralizat rapid dupa ce au fost postate pe Facebook.

 

Sursa: StirilePro.Tv Ruben Cosa
Categorii