Desert

Garantat a fi cel mai bun desert cremos de ciocolată: o retetă fabulos de bună si foarte ușoară

 

 

Mama avea o tigaie de fontă pe care a dus-o la curățat, dar i s-a spus că e timpul să o arunce la gunoi. Dar am găsit o metodă si acum arata ca noua!

 

Mulți oameni preferă deserturile cremoase față de toate celelalte. Cu ajutorul acestei grozave rețete, îți poți pregăti desertul cremos preferat în propria bucătărie.

Ingrediente:

  • 3 ouă
  • 3 lingurite de faina
  • 3 lingurite de ulei
  • 2 lingurițe de miere sau zahăr
  • 2 lingurite de cacao
  • pungă de zahăr vanilat
  • 1/2 plic de praf de copt
  • 700 ml de smântână dulce pentru crema
  • 2 budinci cu crema de vanilie
  • 100 g de ciocolata pentru crema
  • 100 g de ciocolată pentru glazură
  • putin ulei pentru glazura

Mod de preparare:

Luați o tavă de copt sau o tavă mai adâncă pentru cuptor. Apoi amestecați în el ouăle, făina, uleiul, mierea, cacao, zahărul vanilat și praful de copt. Se amestecă totul bine. Preîncălziți cuptorul la 200°C și puneți tava de copt în el timp de 10 minute. După acest timp, scoateți-l din cuptor și lăsați-l să se răcească.

Pregătiți umplutura cu cremă

Încălziți budincile într-o oală suficient de mare și gătiți-le conform instrucțiunilor. Bateți smântâna într-un bol, apoi amestecați budinca în ea după ce s-a răcit. Apoi adăugați ciocolată în umplutură, pe care fie o puteți tăia în bucăți mai mici, fie o puteți da pe răzătoare. Depinde cat de mari vrei bucatile de ciocolata.

Terminați întregul desert

Topiți ciocolata cu puțin ulei într-o cratiță mică. Puteți adăuga și batoane de rom în loc de ciocolată. Apoi adăugați puțină smântână în ciocolată și pregătiți glazura amestecând constant. Apoi, turnați mai întâi umplutura peste baza coaptă și apoi acoperiți totul cu glazură.

De asemenea, puteți decora desertul rezultat cu, de exemplu, nuci. Lăsați desertul la răcit, pentru care îl puteți pune la frigider pentru o jumătate de oră. Atunci te poți bucura din plin de acest desert minunat.

 

Pofta buna!

 

 Sursă




Categorii