Bauturi

Marea majoritate a oamenilor au in organism mercur. Elimină mercurul din organism în 7 zile cu acest amestec ieftin

 

 

 

 

Marea majoritate a oamenilor au in organism mercur. Acesta s-a acumulat in timp, in urma consumului de alimente ce au in componenta mercur , cum ar fi de exemplu pestele. Acumularile de mercur in organism s-au format si datorita vaccinurilor facute de marea majoritate, la inceputul vietii. Cantitatile de mercur care se regasesc in organism pot avea cu timpul repercusiuni, de la afectiuni ale rinichiilor, probleme gastro-intestinale pana la afectiuni mult mai grave, cum ar fi cancerul.

Tocmai din aceste considerente venim in ajutorul vostru cu o reteta uimitoare ce va face posibila eliminarea toxicului mercur din organism, intr-un timp foarte scurt. Efectele vor fi uimitoare si incredibile, iar dupa ce veti face aceasta cura, cu siguranta viata voastra se va schimba!

Ingredientul de baza al acestei combinatii este coriandrul, planta care are unul dintre cele mai puternice efecte de detoxifiere a organismului, in special atunci cand vine vorba de eliminarea metalelor grele si a altor toxine acumulate de-a lungul timpului. S-a demonstrat faptul ca, coriandrul are capacitatea de a extrage mercurul din corpul uman in mod extrem de eficient.

Loading...

Coriandrul este bogat in vitamine cum ar fi potasiu, calciu, mangan, fier si magneziu. De asemenea are in compozitie si vitamina A si K. Oamenii de stiinta au confirmat faptul ca acesta are excelente proprietati antiseptice, antifungice si anti-inflamatorii. Asadar, coriandrul are capacitatea de a reduce orice infectie si inflamatie prezenta in organism, intr-un timp destul de scurt.

Incercati aceasta metoda super-ieftina si super-eficienta de eliminare a metalelor grele din organism, si va asigur ca dupa 7 zile ne veti multumi.

Iata mai jos combinatia minune :

Ingrediente:

½ cana de coriandru organic proaspat

½ dintr-un mar

½ cana de apa

Mod de preparare:

Puneti toate ingredientele la blender pana cand veti obtine un amestec omogen.

Consumati tot amestecul dimineata pe stomacul gol, timp de 7 zile.

Efectele vor fi uimitoare si va asigur ca va veti simti mult mai bine dupa prima inghititura.

 

Sursa: Secretele
Categorii