Flori si gradina

Metoda simpla si eficienta de a cultiva castraveţii pe verticală intr-un spatiu restrans

 

 

 

 

Pentru a economisi spațiu și pentru a produce mai multe legume, urmați aceste sfaturi simple: 

1) Alegeți o locație însorită:  Castraveți urăsc frigul. Prin urmare, trebuie să alegeți un loc insorit în grădină.

2) Folosiți un spalier:  Pentru a cultiva castraveți vertical, un spalier este esențial pe care sa agatati o plasa cu ochiuri f mari. Castraveți cultivati in plan vertical poat ajunge până la 6 metri înălțime si necestta întradevăr mult mai puțin spațiu. Imaginați – vă toata recolta posibila.

Loading...

3) Este posibil să se dezvolte castravete într – un vas sau ghiveci  Vești bune pentru cei care nu au nicio grădină, ci un balcon oras!

4) Suportul este important:  Când este cultura pe verticală, cel mai important lucru de reținut este faptul că curpanul va avea nevoie de un sprijin puternic prntru ai sustine toata greutate acumulata in timpul cresterii.

5) Apa:  Castraveți trebuie întotdeauna să fie bine udati. Aceasta este ceea ce va da aroma buna pentru castraveți dumneavoastră.

6) Solul: Puteți să vă păstrați întotdeauna solul umed , fără surplus de apa.

7) Uită – te la frunze:  Frunzele cresc mai repede și poate produce o mulțime de castraveți. Verificați în mod regulat sub ele pentru a vedea daca nu cumva un castravete creste dedesubt. Inpingeti un pic frunza pentru ai oferi soare.

 

Sursa: Trucs et Bricolages
Categorii