Inedit

Metode de a debloca cea mai mare putere a sufletului

 

 

 

 

Sufletul uman este capabil de multe. Suntem mai puternici decât te-ai fi gândit vreodată, însă trebuie să înveți cum să îți canalizezi energia, pentru a avea super puteri.

Iată ce ai de făcut:

Probabil că și tu ai experimentat, la un moment dat în viață, o situație în care simțeai că cineva încearcă să îți comunice ceva. Parcă era o senzație ciudată, dar confortabilă în același timp. Îți sună cunoscut? Dacă da, atunci ai intrat în contact cu intuiția. Intuiția este cea mai puternică formă de inteligență.

Adevărata intuiție este de cele mai multe ori copleșitoare, este poate cea mai puternică emoție pe care un om o poate simți și te poate duce pe o cale bună a vieții sau te poate scoate de pe drumul greșit. Oamenii de știință spun că intuiția este cea mai înălțătoare formă de inteligență. Este poate rezultatul deja-vu-ului sau al simțului interior.

Loading...

 

Dacă și tu îți dorești să decodifici intuiția, îți recomand aceste 8 trucuri.

1. Meditează

Pentru a intra în acea stare de calmitate și relaxare, meditația este cea mai simplă și la îndemână formă. Astfel te vei conecta cu spiritul tău. Dacă te vei concentra pe respirație, vei putea vizualiza diferit tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

2. Trăiește în prezent

Devenim obsedați de lucruri inutile, de greșeli din trecut sau de temeri pentru viitor. Și cu prezentul ce facem? Nu trebuie oare să îl trăim?

3. Folosește-ți simțurile

Pentru a-ți întări inuiția, miroase, simte și ascultă zilnic ceva nou. Experimentează viața, îți poate desluși mistere nebănuite.

4. Ai încredere în stomacul tău

El simte sub o formă sau alta, ori de câte ori urmează să ți se întâmple ceva, atât de natură pozitivă, cât și negativă. Acum îți revine ție misiunea de a afla care sunt semnele transmise de stomacul tău, pentru fiecare dintre cele două.

5. Simte vibrația

Atunci când lumea spirituală încearcă să îți transmită ceva, o face prin vibrații. Întinde-te și simte. Cu cât vei exersa mai mult, cu atât vei înțelege mai bine.

6. Lasă-ți spiritul să te ghideze

Ghidul spiritual este mereu cel care te îndrumă spre drumul corect și alegerile cele mai bune. Îți va trimite semne care să te direcționeze, doar ai mare grijă la ce îți spune!

7. Fii conștient!

De tot ceea ce se întâmplă și tot ceea ce experimentezi zilnic, în fiecare moment și în fiecare secundă. Astfel vei face diferența între lumea fizică și cea spirituală.

8. Simte energia

Atunci când te concentrezi pe intuiție, vei simți mai mult energiile din jur. Vibrațiile vor fi cele care comunică cel mai des cu tine. Cu cât te concentrezi mai tare, cu atât vei fi mai intuitiv.

 

Sursa: Secretele
Categorii