Aperitive si Gustari

Mic dejun rapid – o bunatate de nedescris!

 

 

 

 

Dacă doriți un mic dejun delicios, copios și aspectuos, atunci încercați neapărat această rețetă. Acest dejun cu ouă, roșii și cașcaval e ușor de preparat și ai toate șansele să ai deja toate ingredientele în frigider​​​​​​​​​​. Dacă vă doriți doriți să începeți ziua cu un răsfățat plin de aromele din orientul mijlociu, atunci această rețetă este tocmai ce căutați.

Ingrediente:

2 bucăți Roșii
4 bucăți Ouă
7 Felii Cașcaval
2 bucăți Ardei iuți
1/2 linguriță Sare
1/2 linguriță Boia de ardei dulce
1/2 linguriță Cimbru uscat
1 bucată Cățel de usturoi
20 g Unt

Mod de preparare:

  1. Tăiați roșiile în felii cu grosimea de circa 0.5 cm. Puneți untul la topit în tigaia înfierbântată, adăugați usturoiul tocat, cimbru, boia de ardei dulce și amestecați.
  2. Presărați puțină sare și aranjați pe toată suprafața feliile de roșii și ardeii iuți tăiați fâșii. Lăsați 1 minut la foc mic, apoi întoarceți roșiile pe cealaltă parte.
  3. Puneți câte o felie de cașcaval și spargeți ouăle printre feliile de roșii. Gătiți până se albește și înfigeți cu lingura în gălbenușuri și le spargeți puțin. Gătiți la foc mic până oul este gata.
  4. Savurați cu plăcere!

Pofta buna!

 




Categorii

Loading...