Aperitive si Gustari

Cea mai rapidă și delicioasă tartă sărată, care poate fi servită ca aperitiv sau fel principal!

 

 

 

 

Dacă v-a venit pofta de tartă, însă nu aveți chef de frământat, atunci această rețetă este ideală pentru voi! Vă prezentăm variantă rapidă de tartă cu blat de pâine pentru toast. Ai nevoie de 10 minute pentru preparare, trebuie s-o pregătiți și voi, suntem siguri că o să vă placă.car

Ingrediente:

4 bucățiFelii de pâine albă pentru toast
6 bucățiOuă
1/2 bucatăArdei gras roșu
1 bucatăCeapă
2 bucățiFelii șuncă
1 lingurăCeapă verde
70 gMozzarella
70 gCașcaval Cheddar

Mod de preparare:

  1. Tăiați și înlăturați coaja de la feliile de pâine pentru toast. Aranjați feliile de pâine într-o tavă cu dimensiunea (20× 20 cm) tapetată cu hârtie de copt.
  2. Într-un bol spargeți ouăle și le bateți bine cu un tel. Adăugați ardeiul tocat cubulețe, ceapa tocată mărunt, șunca tăiată cubulețe, ceapa verde tocată și amestecați bine toate ingredientele.
  3. Apoi adăugați mozzarella rasă, cașcavalul cheddar ras, amestecați și turnați compoziția în tavă peste feliile de pâine. Dați tava la cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C, pentru 20 de minute.
  4. Savurați cu plăcere!

 

Pofta buna!

 

Sursa: Savuros.TV




Categorii

loading...
error: Content is protected !!