Uncategorized

Mihaela, actuala sotie spune adevărul despre căsnicia cu Silviu Prigoană! Ce se întâmplă dincolo de uşile închise ale căminului lor: ”Nu avem timp să stăm împreună!”

 

 

 

 

Mihaela, adevărul despre căsnicia cu Silviu Prigoană! Ce se întâmplă dincolo de uşile închise ale căminului lor: ”Nu avem timp să stăm împreună!”

Mihaela, soţia lui Silviu Prigoanp, a vorbit în a doua zi de Crăciun despre căsnicia ei cu afaceristul. Blonda a dezvăluit ce se întâmplă dincolo de uşile închise ale căminului lor.

Mihaela şi Silviu Prigoană s-au cunoscut şi la scurt timp s-au căsătorit în secret. Blonda a mărturisit că afaceristul este un bărbat sensibil, total diferit de cel pe care-l cunosc oamenii de la TV. Mihaela a spus că ea şi Prigoană au un program extrem de încărcat şi petrec destul de puţin timp împreună, din această cauză.

Loading...

 

 

„Silviu este pot să spun diferit faţă de omul de la telezivor. Silviu este foarte sensibil şi este un om care munceşte foarte mult, este un om care a făcut multe lucruri pentru ţara asta, pentru mulţi dintre noi. Silviu se bucură de lucruri mărunte, amândoi suntem la fel. Suntem doi oameni cărora nu le lipseşte partea materială, avem absolut tot ce ne dorim. Nu avem timp să stăm împreună. Îmi spune „iubita mea”, „draga mea”. El este foarte atent în general. Anul acesta îl încheiem în familie, cu prieteni apropiaţi, cu fini, cu copiii şi încerăm să petrecem cât mai mult timp împreună cu copiii noştri”, a declarat Mihaela Prigoană.

 

Sursa: Krespy

Tags
Categorii