Horoscop

Perioadele de noroc și ghinion pentru zodii, potrivit maestrului Mihai Voropchievici. Iată când ai cel mai mare noroc în viață

 

 

Valentina Pelinel a pus mana pe TOATE afacerile lui Cristi Borcea! Le-a facut vant Alinei Vidican si Mihaelei Borcea si a acaparat tot! Detalii incredibile

 

 

Iată care sunt perioadele de noroc și ghinion pentru zodii. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit la Antena 3, la emisiunea „Adevăruri ascunse” care sunt cele mai bune perioade pentru fiecare zodie, dar și când au noroc.

Iată ce se întâmplă cu fiecare semn astral:

Zodiile de foc: norocul pentru Berbec, Leu și pentru Săgetător depinde de poziția Soarelui. Dacă Soarele este prezent, atunci ei sunt foarte norocoși.

Când este Soarele în Berbec, atunci aduce noroc, deoarece recepționează. Ghinioanele sunt când Soarele se află în zodii de Pământ. În zodiile Fecioară, Taur și Capricorn.

Zodiile de Pământ, Fecioară, Taur și Capricorn. Tot ce înseamnă zodie de Pământ, când Soarele e în zodia lor, sunt cei mai norocoși. Au cel mai puțin noroc când Soarele se află în zodiile de foc. Atunci apare seceta, usturimea, uscăciunea gurii. Ghinionul este când zodiile de Pământ sunt în zodii de aer(Gemeni, Balanță și Vărsător). Se ciondănesc și au mai mult ghinion unul cu celălalt.

Zodiile de aer(Gemeni, Vărsători și Balanță) sunt cei mai norocoși când Soarele este în zodiile de aer. Când sunt în zodii de apă, atunci e cel mai rău. Apa învolburează aerul. Ghinionul când sunt în zodii de Pământ. Aerul usucă Pământul, focul îl pârjolește, zodiile de Pământ se răzbună pe zodiile de aer.

Zodiile de apă(Racii, Scorpionii și Peștii) sunt cele mai norocoase când Soarele este în zodiile de apă. Mai puțin noroc când zodiile de apă sunt în zodiile de aer. Necazul mare apare când se află în zodiile de foc. Apă peste foc, focul se revoltă.

Fiecare grup de zodie se simte foarte bine în zodiile lor, când Soarele traversează zodiile lor.

Cea mai ghinionistă zodie este cea care nu ascultă. Cea mai norocoasă este cea care este înțeleaptă și care ține cont de sfaturile pe care le primește.

 
Categorii